Cevat Akşit: Paralel ölüm timleri beni öldürmeye çalıştı!

Paralel ölüm timleri beni öldürmeye çalıştı!
İŞTE CEVAT HOCA’NIN SES KAYDI…
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Qxr5LX9ssiA?rel=0]Prof. Dr. Akşit, Gülen’in “Tesettür teferruattır, Cebrail parti kursa oy vermem” sözlerinin küfür olduğunu söylediği için kendisine iki kez komplo kurulduğunu söyledi.
STAR’a konuşan Akşit 28 Şubat sürecinde başından geçen olayı şu ifadelerle anlattı: “Gülen cemaatinin adamları iki kez beni öldürmek için komplo kurdular, bunu da kendileri itiraf etti. 1996’da ABD’ye gitmiştim, bir Regaib Kandili… Oğlum orada yaşıyordu ve evi geniş, oradayız. 60- 70 kişi var, 300-400 km’den gelenler var. Gülen’in o zamanki, açıklaması vardı gündemde, ‘Tesettür teferruattır, Cebrail parti kursa oy vermem…’ gibi.
Gelenlerden birisi bu sözleri söylemenin dinen hükmünü sordu bana. Dedim ki, “Tesettür Allah’ın farzıdır, teferruat ne demek, keza Cebrail Allah’ın emirlerini getirir, Şeytan ‘Allah’a inanmıyorum’ demedi ki, emrine itaat etmiyorum’ dedi kafir oldu. Bu sözlerin küfür olacağını kaynak göstererek izah ettim. Meğer oraya gelenler arsında üç tane onun da adamı varmış. ‘Sen Hocaefendi hakkında nasıl böyle konuşursun’ diye kriz çıkardılar. Ben de, ‘Sordular kaynağı ile açıkladım’ dedim. Zar zor, dışarı atabildik, ardından da şükür ve dua ettik.
“MÜSLÜMANLARLA KAVGA EDİN”
Orada İngilizce okula da başladım. Kaldığım dönemde her haftasonu bir yere konferansa çağrılıyordum. Bir kapalı spor salonunda yine konferansım vardı, yine o üç adam geldi. ‘Hocam dedi bir çay içsek…’ gittik, oturduk, dediler ki, “Hocam sen falan tarih böyle söylemiştin, o konuşmandan sonra seni takibe aldık, konuşmalarını kaydettik. İki defa öldürmek için komplo kurduk. Sonra anladık ki, Gülen hocanın şahsıyla derdin yok, kendi doğrularını anlatıyorsun.” Bunlar üçü de teknik profesördü, isterseniz ismini verebilirim. Onlara ‘İsterseniz şimdi öldürebilirsiniz’ dedim. Öyle deyince, “Hocam biz de ondan koptuk” dediler. Niye dedim.. İnanılmaz şeyler anlattılar. Keşke duymasaydım, öğrenmesiydim. Bunlardan biri, ‘İslam’a hizmet için masonlarla, Yahudilerle dost olun ama Müslümanlarla kavgalı olun’ demiş.. Bu sözü onlardan duydum.”

KAYNAK: Star Gazete

PAYLAŞ