İstatistik ve hizmet

   Sitemiz takipçisi sizlere faaliyetlerimiz hakkında kısa da olsa bilgi vermeyi bir borç olarak görüyoruz.
   İhvanlar.net olarak reddiye ve deşifrelere son hız devam ediyoruz. Zaten görmektesiniz. Arife tarif gerekmez.
   Bizim işimiz “bunda zehir var uzak durun” demek değil, aynı zamanda panzehiri göstermektir. Yani bir iddia varsa o iddiayı gündeme getirip “Bu adam Ehli Sünnete aykırı bir görüş beyan etmiştir” diyip bırakmıyoruz. illa ki o meseleye Ehli Sünnet tarafından nasıl bakıldığını arz ediyoruz.
   Ehli Sünnete aykırı bir görüşü size aktarırken de delili ile aktarıyoruz. Ya resmini, ya yazısını ya da videosunu koyuyoruz. Ya da o programın tarihini veriyoruz. Buna rağmen bazı cahilane tavırlar ile karşılaşıyoruz.
   “Ysiz neden bu adamla uğraşıyorsunuz” “siz neden iftira atıyorsunuz” “siz karalama yapıyorsunuz” gibi saçma sapan itham okları yöneliyor bizlere.
   Halbuki biz kimseyle uğraşmıyoruz, batıl iddiada bulunan şahsın o yanlış düşüncesini deliller ile ortaya koyuyoruz ama cevap veremeyince iftira atıyorsunuz demekten başka bir şey gelmiyor ellerinden. “siz şeyhinizi aşırı yüceltiyorsunuz” diyen adamlar kendi hocalarını “hatadan korunmuş” bir inançla “peygamber” gibi görmeye başlamışlar haberleri yok.
   Bunlar için yapıcılacak şey güzel bir üslup ile anlatmaya devam etmektir.
Allah’ın izniyle;
   Önümüzdeki günlerde özellikle tasavvuf meselelerinde “ince noktalara” ve “ayrıntılara” dikkat çekeceğiz. Çok istifade edeceksiniz inşaAllah.
   Sizleri mubarek gün ve gecelerden, o gün okunacak dualardan da haberdar etmeye çalışacağız. Malumunuz gün akışı ve iş yoğunluğu bizlere sunulan fırsat gecelerini unutturuyor. Biz bu konuda vesile olacağız inşaAllah. Sağ bloğun üst köşesinde bu çalışma her zaman duracak.
   Çok istediğiniz üzere Maksud kitabını android uygulaması haline getireceğiz. Daha sonra Sarf ve daha sonra nahiv kitabını bilgisayar programı olarak sizlere hazırlatmayı düşünüyoruz. Dünyanın bir ucundan böylece ulaşabilecek, Ali Kara Hocamızın videolarıyla da sitemizden arapça ilmini okuyabileceksiniz.
İSTATİSTİK BİLGİLERİ
   Sitemiz ihvanlar.net tüm olumsuzluklara (yaşanan haksız ithamlara ve buna mukabil karalamalara), son dakika haber yapan bir haber sitesi veya forum sitesi olmamasına rağmen 2014 yılında büyük bir başarı göstererek 8 milyon 500 bin civarında bir tık almayı başardı. Yazıların Facebook gibi sitelerde de bolca paylaşıldığını, tirajı yüz binlerle ifade edilen bazı gazetelerin internet sitelerinde de bizim sitemizden alıntı yaptığını görüyoruz. Elhamdülillah milyonlara ulaşıyor bu garip hizmet.
   Sizler de dualarınızla bu hizmete destek verin, yazıları paylaşarak olabildiğince uzaklara ulaştırın…
   Rabbimiz bu hizmette güç kuvvet ihsan eylesin, bizi yolunda sabit kılsın ve istikametten ayırmasın.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler