Tecavüzcü katil yetiştiren Kemalistler suçu İslam'a atmayın

   90 yıl önce İslam ve İslam’a dair herşeyi yakıp yıktınız, insanları hayra, ahlaka, güzelliğe çağıran alimlerin hepsini dar ağacında sallandırdınız. İslam kanunları yerine Kemalizmi dayattınız. İlk okuldan başlayıp tahsilinin sonuna kadar ahlak adına hiçbir şey görmeyen bir nesile eğitim adı altında ahlaksızlığı aşıladınız.
   Cenabet cenabet yaptığınız ahlaksız Yeşilçam filmleriyle toplumu “ahlaksızlığa” yönlendirdiniz. Batıyı, batılı yaşam tarzını telkin ederek kültür, örf ve geleneklerimizi hiçe saydınız.
   Tv kanallarında dizileriniz, programlarınız, aile ve ahlak yapısını temelden sarsacak yayınlarınız ile toplumun temeli ile oynadınız.
KEMALİZM YEDİ BİTİRDİ
   90 yıldır yönetildiğimiz ilke ve inkılaplar sayesinde yetişen nesiller ortada. Halen daha “inadına mini etek, inadına dekolte” diyerek insanları ahlaksızlığa çağırıyor, “kızlı erkekli” ortamları savunuyor, taciz ve tecavüz gibi suçların oluşmasına sebep verecek eylemleri destekliyorsunuz.
   İslam neyi emrediyorsa siz aksini istiyorsunuz. İslam neye çağırıyorsa siz tersine koşuyorsunuz.
   Sonra da bir olay olunca “İslam’a” ve Müslümanlara bağlıyorsunuz.
   Hiç o salyalı ağzınıza almayın İslam’ı…
   Bu ülke 90 yıldır İslam’la yönetilmiyor. Bu ülkede 90 yıldır İslami eğitim verilmiyor. Bu ülkede 90 yıldır alimler gençlere örnek olarak sunulmuyor. Bu ülkede 90 yıldır İslami aile yaşantısı özendirilmiyor. Bu ülkede 90 yıldır gençler camiye çağrılmıyor. Bu ülkede 90 yıldır kadınlar üzerini, erkekler gözlerini kapamaya teşvik edilmiyor…
Tam aksine…
   Bu ülke 9o yıldır Kemalizm ile yönetiliyor. Bu ülkede 90 yıldır kemalist eğitim veriliyor. Bu ülkede 90 yıldır İslam ile savaş ediliyor. Bu ülkede 90 yıldır ilim bilim teknikle değil Müslümanların kılık kıyafetiyle uğraşılıyor. Bu ülkede 90 yıldır kimle yatıp kalktığı belli olmayan ahlaksızlar örnek olarak takdim ediliyor. Bu ülkede 90 yıldır batı tarzı yaşam ve moda özendiriliyor. Bu ülkede 90 yıldır gençler İslam’dan başka herşeye çağrılıyor. Bu ülkede 90 kadınlar açılıp saçılmaya, erkeklerin şehvet saçan gözlerinin önüne yem olarak atılmaya teşvik ediliyor. Kadınlar tam 90 yıldır dikkat çekmek için kullanılan reklam aracı mesabesindeki bir meta gibi kullanılıyor. Kadınlar 90 yıldır kocasından evinden kopartılıp patronuna esir olması için zorlanıyor.
   Hiç heveslenmeyin… Müslümanları ve İslamı suçlamayın. Kabahati bu sistemde arayın. Taciz tecavüz olaylarını sebep göstererek feminizmi hortlatmaya da çalışmayın.
   Dinden uzak bir sistem 90 yılda vahşi, canavar, azgın, zalim bir nesil yetiştirdi. Anasını atasını saymayan bir toplum oluşturdu. Bunun muhasebesini yapıp cevap vermeden hiç konuşmayın. Kapatın artık lağım akan o çenelerinizi. Yeter artık, düşün bu milletin yakasından.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ