TV’deki dizilerin mesajı anlaşılıyor mu?

Mevlüt ÖzcanTelevizyonlardaki diziler (bir-iki müstesna) ailenin kutsiyetini darmadağın etmeye bilhassa kadınların kadınlıklarını tahrip etmeye yönelik. Dizilerin mesajı bu. Müstehcenliği ve ahlaksızlığı telkin ediyorlar.
Dizilerle kadınları nikâhtan, evinden, yuvasından, yavrularından koparıp sokağa çekmek, rezalete sokmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Allah (C.C.) şeytanlardan ve şeytanlaşmışların şerrinden, hilesinden kadınları, kızları ve aileleri korusun ve kurtarsın…
Şeytanlaşmışların gizli maksatlarını sezmek, anlamak ve gafil olmamak lazım.
Bir kere kadın kaydı mı toparlanması mümkün olmuyor. Kadınların telef olması çok çetindir. Kadının ayakaltında kalması, bir sefer aldanması onun hayatını söndürüyor. Kadın ortada kalıyor, sokakta kalıyor. Kötü yola düşüyor. Bir hata kadının hayatını boydan boya rezil ediyor. Kadınlar, istisnasız söylüyorum, evinize bağlı kalın.
Allah (C.C.) kadına evine ve kocasına bağlı kalmasını emrediyor.
Kadın kocasına meşru dairede itaat edecek. Başka türlü aile hayatını devam ettirmek mümkün değil. Kadın-erkek ayrı tellerden çalarsa; o, onu dinlemez, öbürü onu saymazsa orada aile birliği olmaz. Dağılır, rezil olurlar.
Allah (C.C.) kocayı evin reisi olarak ilan etmiştir. Herkes sorumluluğunu bilecek. Kadının kocasından izin almadan yapamayacağı işler var. Bunları yaparsa o ailenin; o kadının ve erkeğin kıyameti kopar. Peygamber Efendimiz (S.A.V.), “Size iki temel esas bırakıyorum. Bu iki şeye bağlı kaldıkça asla sapıklığa düşmezsiniz” buyuruyor.  Bugün dünyada sapıklık aldı yürüdü. Kadın kadına, erkek erkeğe sapıklıklar aldı başını gidiyor. İnsanlar zıvanadan çıkmışlar helâke yuvarlanıyorlar. Hayvanlar bile bu derece başıboş, sorumsuz değiller. Sebep bu iki şeye dikkat etmemektir.
Bu iki şey:

  1. Kur’an-ı Kerim.
  2. Sünnet-i Seniyye.

Peygamberimiz (S.A.V.), “Bu iki kaynağa bağlı kaldıkça asla aranızda sapıklık olmayacak” buyuruyor. İşte sorumlu olduğumuz kaynaklar bunlar.
Özellikle televizyonlar (istisnaları hariç) hasetsen diziler Kur’an ve sünneti örtüyor; insanları şehvet kaynağından avlıyorlar. Cazibeli kadın ve erkekleri oynatarak bir erkeğe (veya bir kadına) bağlı kalmayın. Canınızın çektiği erkekler (veya kadınlarla) istediğiniz gibi yaşayın düşüncesini yerleştiriyorlar. Bir defa ile bir şey olmaz düşüncesiyle helâk uçurumlarını cilalıyorlar. Devlet-millet el ele verip bu rezaletten ümmet-i Muhammed’i kurtarmalılar. Başka ne çaresi var? Ben bilemiyorum.
Mevlüt Özcan – Milli Gazete

PAYLAŞ