Takiyye nasıl yapılır Of'lu hocadan öğren

   Şimdi isim vermeden size takiyyenin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Güçleri yetmiyor, cevap veremiyorlar bizi “mahkemeye vermekle” tehdit ediyorlar. O yüzden isim vermeyelim de anlayan anlar zaten.
   Bildiğiniz gibi takiyye: “gerçeği ustaca gizleme” sanatıdır. Ve bu gün özellikle Şia’nın iman şartıdır.
   Yanlış anlaşılmasın her takiyye yapan şiadır demiyoruz. Ama Ehli Sünnettin alameti değildir.
   Şunu da öncelikle belirtelim ki, “Ehli Sünnet” fırkalardan bir fırka değil, Peygamberimiz ve Ashabının yolu olan İslam’ın ana caddesidir. Şia ve mutezile gibi sonradan türeyen akımlar bu yoldan ayrılmış, sapmış yollardır.
   Şimdi size karşınıza çıktığı zaman dikkat etmeniz gereken bir takiyye örneği sunacağız. Böyle adamlara aldanmayın, kanmayın.
 EHLİ SÜNNET MİSİN DEĞİL MİSİN?
   Bize sorsalar biz ne deriz? Elbetteki Ehli Sünnettiz ve buna şükrediyoruz. Rabbimiz kalbimizi kaydırmasın batıl yola saptırmasın.
   Takiyye yapan birisi ne der?
   “Mesele Ehli Sünnet değil, ben Ehli Sünnetin bir dinmiş gibi algılanmasına, İslamın karşısında bir dinmiş gibi savunulmasına karşıyım”
   Bak bak bak… Ne diyecek: “Bir dinmiş gibi algılamak!”
   Ehli Sünnet zaten İslam’ın kendisi, san hangi dinden bahsediyorsun? Ya da sen hangi dindensin söyle de bilelim.
   Ehli Sünnet ve’l Cemaattenim diyemiyor, evirip çeviriyor… İşte takiyyenin âlâsı.
İSA A.S VE MEHDİ A.S GELECEK Mİ?
   Bu soru bize sorulsa cevabımız ne olur? Deriz ki: Ayeti Kerimeler İsa a.s’ın öldürülmediğini, Allah’ın O’nu göğe yükselttiğini ifade ediyor ve mütevatir derecesine ulaşmış haids-i şerifler de İsa Aleyhisselam’ın tekrar yer yüzüne geleceğini, Mehdi Aleyhisselam’ın da çıkacağını beyan ediyor. Ben bu bilgiler doğrultusunda her ikisininde geleceğine inanıyorum.
   Peki takiyye yapan zat ne der?
   Der ki: “Ben İsa ve Mehdi’nin gelip gelmeyeceğini tartışmıyorum. Mehdi’yi bekleyip yan gelip yatan Müslümanlara çatıyorum.”
   Mehdi gelecek diye yan gelip yatan kim var biz göremedik. Müslümanlar ancak tembelliğinden ve gevşekliğinden yatıyor olabilir. Hiç İslam derdi olmayan bir adamdan “Mehdi gelecek onun için bize iş düşmüyor, ben de boşverdim” dediğini duymadık.
   Bu kişiye şöyle demek lazım:
   İsa Nüzulü Ve Mehdi’nin gelişi ile alakalı “batıl” düşünceni saklamak için böyle bir kıvırtma yaptın. Peki, sen yatmıyorsun da ne yapıyorsun? Hadi bizim önümüze “İşte Mehdi’yi beklemeye lüzum yok” dedirtecek bir eser koy. Var mı?
   Sen ne yapıyorsun?
   İmamsan, hatipsen, vaizsen her neysen kimin kapısına gittin? Hangi içki satan dükkan sahibinin hidayetine vesile olup içki satışını bıraktırdın?
   E hadi, sen yatmıyorsun ya! Bize bir eser göster…
KABİR AZABI VAR MI YOK MU?
   Bize sorulsa ne deriz? Evet ayet ve hadis-i şerifler Kabir azabının olduğunu ve sakınılması gerektiğini ifade ediyor. Tabi ki kabir azabı diye bir şey vardır.
   Takiyye yapan kişi ne diyecektir?
   Kabir azabı var ya da yok! Kabir azabı var da mı sen Müslümansın, Kabir azabı olmasa Müslüman olmayacak mısın?
   Yuh be… Şu kıvrak zekaya bak. Takiyye ile birleşince nasıl da şahaser fikirler koyuyor ortaya.
DİKKAT EDİN İLERİDE GÖRÜRSÜNÜZ
   İşte böyle takiyyeci adamlar karşımız çıkabilir. Aman ha dikkat edin. Bunlar küçük gibi görünen büyük bir projenin parçalarıdır.
   Bu takiyyecilerin yakında “Hil” ile başlayan Şia sözcüsü Tv kanallarına çıktığını da görürseniz şaşırmayın. İhvnalar.net demişti dersiniz.
    Bizden uyarması. Bir adamda çene var diye peşine takılmayın. İnancına, akaidine bakın. İtikatta “acaba”ya yer yoktur. Var ya da yok denemez. Bu işler şüphe götürmez. Ebedi ahiret yurdunda Peygamber Efendimiz ve Ashabından ayrılmak istemiyorsak burada da ayrılmamamız gerekiyor. Onlar muhalefet etmememiz gerekiyor.
   Tercih sizin…
www.ihvanlar.net

NOT: İçeriğinde İsim belirterek yaptığınız yorumlar yayınlanmayacaktır…

PAYLAŞ