İlahiyatçılar Hz. İsa ve Mehdi meselesini neden gündeme getiriyorlar

   Hiç düşündünüz mü? Bazı malum ilahiyatçıların hiç işi yok mu da neden devamlı olarak Hazreti İsa’nın nüzulü ve Mehdi’nin iniş meselesini gündeme getiriyorlar? Neden bu meseleyi “inkar” ederek canlı tutuyorlar?
   Dikkat edin, Müslümanları salih ve faziletli amellere – zikrullaha, tefekküre, güzel ahlaka teşvik etmezler yaptıkları şey Ehli Sünnetin hassas olduğu konuları gündeme getirip “inkar” etmek.
Öyle ya, hani kimse sokaklarda “biz İsa’yı bekliyoruz” diye gezmiyor. Gezse de bir şey olmaz. Yani böyle bir konu yok, gündem yok, mesele yok, tartışma yok. Gündem İslam alemi iken, gündem İsrail terörü iken, gündem Çin zulmü iken ilahiyatçılar neden İsa a.s ve Mehdi meselesini gündeme getiriyor?
   Neden?
   Bunun bir kaç sebebi var. En mühimi Müslümanların zihinlerini bulandırmak ve neye inanacaklarını şaşıracak hale getirmek.
   Gündemi meşgul ederek Ümmetin meselelerinden uzaklaşmak, kafirlere karşı gündem oluşturmaktan geri kalıp tartışmalar içinde boğulmak.
   İhtilafı körüklemek ve itikadi  ayrışmayı hızlandırmak
   Müslümanlar arasında itikadi tartışma çıkartarak karışıklığa sebep olmak
   Yani Müslümanlar arasında bölücülük yapmak.
   Hıristiyanların, İsa Aleyhisselam vesilesiyle Müslüman olacakları hakikatini gizlemek.
İLERİYE YÖNELİK PROJELER
   İsa Aleyhisselam ve Hazreti Mehdi geldiği zaman ya onlara asker olunacak, onlardan taraf olunacak ya da küfrün tarafında olunacak. Bunun bir ortası olmayacak.
   O gün “inkar” öyle bir hale gelecek ki, Mehdi Aleyhisselam gerçekten geldiği zaman bir çok kişi ona biat etmeyecek ve küfrün tarafını seçecek.
   İşte bu günümüz ilahiyatçılarının yaptığı inkar politikası aslında ileriye yönelik bir proje. Amaç o dönemde İslam askerlerinin sayısını azaltmak.
ŞEYTANIN PROJESİ
   Bu proje dış güçler vesilesiyle ortaya koyuluyor belki ama işin arkasında aslında Şeytan var. Çünkü Şeytan bütün insnaları psikolojik olarak Deccal’e hazırlıyor. Hani ara ara bahsettiğimiz subliminal mesajları içeren çizgi filmlerde vs. görülen tek gözler, günahların normalleştirilmesi, İmanın zayıflamasıyla birlikte kişilerin İslamı kolayca terkedebilmesi hatta bunun (bazı ünlü kişiler vesilesiyle) bir oyuncak haline getirilebilmesi bu projenin ufak parçaları.
   İnkarcı İlahiyatçılar da işte bu amaca hizmet ediyorlar. Bilerek ya da bilmeyerek Şeytani oyuna alet oluyorlar.
İNKAR EDENDEN UZAKLAŞIN
   Bu gibi konuları gündeme getirerek Müslümanları ayrıştıran, ihtilaf ortamı oluşturmaya çalışan, tartışma başlatmayı hedefleyen kişileri dinlemeyin.
   Bunlara “YETER ARTIK” deyin.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler