Sitemiz hayırlara vesile oluyor

   Elhamdüillah internet aleminde Ehli Sünneti müdafaa eden siteler çoğalmaya başladı. Bu yolda sitemizin öncü olduğunu görüyoruz. Özellikle ilim sahibi Ehli Sünnet Müslümanlar bu hizmetleri görerek, bid’at görüşlerin yayıldığına şahit olarak “Ehli Sünnet” derdiyle dertleniyor ve bir şeyler yapılması gereğini hissederek hizmet etmek amacıyla site açıyorlar.
   Rabbimiz güç kuvvet versin, devam istikamet nasip eylesin. Çünkü daha önce de belirttiğimiz gibi bu yolda bırakın nefsi, şeytanı kendi yolunuzda gidenlerin bile çelmesini yiyebilirsiniz. Her şeye rağmen pes etmez ve sabrederseniz kazanırsınız, yılar ve yıkılırsanız kaybedersiniz.
İSTİFADE EDİLİYOR
   Sitemiz özellikle tasavvuf alanında bir çığır açtı.
   Saldırı noktalarını tespit ederek siper almamız ve tabiri caiz ise nokta atışlı cevaplar vermemiz Rabbimizin izniyle çok tesirli oldu.
   Kafası karışan bir çok Müslüman kardeşimizin fikirleri berraklaşırken itirazcılara cevap vermek isteyenlerin de müracaat noktası olduk. Tarikat ile alakalı bir çok mevzu hakkında yazılarımız devam edecek…
   Bid’at sahibi reformistler tanınıp tedbir alınırken, yanlış fikirlerin farkına varılmış ve doğrular da öğrenilmiş oldu.
   Bazı kardeşlerimizin ilim tahsiline başlamasına bile vesile olmuşuz. Bundan daha büyük bahtiyarlık olur mu?
   Bize bu imkanı veren Rabbimize şükürler olsun.
   Sizden emeği geçenler için dua istiyoruz,
   Destek olan tüm kardeşlerimize de hizmete ortak oldukları için canı gönülden teşekkür ediyoruz.
   Muvaffakiyet her zaman Allah’tandır. Allah’ın yücelttiğini kimse alçak edemez, Allah’ın alçalttığını kimse yükseltemez. Allah’ın dostlarıyla irtibatı sağlam olanın sırtı yere gelmez.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler