HDP-Pkk'nın hedefi menzil cemaati

   İhvanlar.net bir kez daha haklı çıktı. Sizlere daha önce Kanal D’nin bir dizisinde Menzil cemaati ve Abdülbaki Hazretlerini nasıl hedef gösterip, Işid ile alakalandırmaya çalıştıklarını aktarmıştık.
   BURADAN BAKABİLİRSİNİZ
   Şimdi de aynı oyunun parçası olarak açıktan açığa uğraşmaya başlamışlar. Bunlar Cami duvarına işeyen mahluklar gibi kendi sonlarını hazırlıyorlar.
   Çünkü halkın irşadıyla uğraşıp, nice günahkarın tövbesine vesile olan bu Allah dostlarına saldırmak kendi kuyusunu kazmak demektir. Rabbimiz Yunus Suresinde “Allah’ın dostlarına korku yok” buyurmuştur.
   İşte Parelel ve Pkk işbirliğinin ayrıntıları:
HDP’Lİ PKK SAVUNUCUSU BAKIN NE DİYOR:
Kendisinin de Adıyamanlı olduğu bilinen Terör Örgütü PKK’nın siyasi temsilcisi olan HDP’nin İstanbul vekili Sırrı Süreyya Önder‘in de hedefi Adıyaman‘dı. Adıyaman’da merkezi bulunan Menzil Cemaati’ni isim vermeden hedefe koyan Önder, “Bölgedeki tarikatlar devlet himayesinde. Bu gladyo yapılanmaları 12 Eylül’den bu yana, sol hatta sosyal demokrat oluşumları, ona dönük kıpırdanmaları mübalaalı bir şekilde bastırdılar. Bölgedeki tarikat etkinliklerini de devlet bir anlamda teşvik etti” dedi.
Her sakallı ve sarıklıyı IŞİD’çi diye hedef gösteren parti olarak bilinen HDP‘nin vekili Önder, Adıyaman’dan 300’e yakın gencin IŞİD’e katıldığını bunlardan 15’nin ailesinin kendisine ulaşıp yardım istediklerini, 120 civarında ailenin ise Emniyet’e bildirimde bulunduklarını iddia etti.
GÜCÜNÜZ YETMEZ
   Topunuz topların yanında yer aldınız, saldırdıklarınız ise Allah’ın dostlarıdır ve sizin gücünüz onlara yetmez. Onlar Allah’ın himayesindedir. Evet, PKK’dan nice kişiyi bile tövbe ettirdiler, orada huzuru temin ediyorlar, onlar manevi karakollar. Onlar varken rahat at koşturamıyorsunuz değil mi?
   Işid bahanesiyle İslami kisveye ve İslam ile alakalı olan her şeye kin kusuyorsunuz. Müslüman kürtler nasıl oluyor da bunu görmüyor?
   Ey Müslüman kürtler artık sizin birleşip bu İslam düşmanlarına bir cevap vermeniz gerekmiyor mu? 
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler