Mustafa Öztürk'ün rahatsızlığı

MUSTAFA ÖZTÜRK’ÜN RAHATSIZLIĞI
CNN Türk’te katıldığı bir programda (17.12 2015) benim Serdar Tuncer’in “tekfir”le ilgili programında söylediklerimden rahatsız olmuş Mustafa Öztürk.
Ona da, “Ehl-i Sünnet” denince kırmızı görmüşe dönen zevata da bir çift sözüm var: IŞİD/DAİŞ sapkınlığının oluşturduğu nefreti Ehl-i Sünnet’in üzerine boca etmeye kalkmak “hokkabazlık”tan başka birşey değildir. Dürüst olun!

Bu makulenin kafasında “kâfiri olmayan” bir din var belli ki. Kutsalı olmayan, kırmızı çizgileri olmayan, isteyenin istediği gibi üzerinde tepinebileceği bir din!
“Hak Din”i bir yana koyalım; yeryüzündeki bütün inanç sistemlerini araştırsınlar; böylesine “değer yoksunu” bir uyduruk din bulabilecekler mi acaba?!
Beyler, kafanıza göre bir din arıyorsanız, dinler çöplüğü önünüzde. En ilkelinden en liberaline kadar beşer mahsulü ne varsa orada mevcut; istediğiniz gibi eşinebilirsiniz. Bu muazzez dinin yakasından düşün!
Tarih boyunca Hak Din’in karşısına nice Pavlus’lar, nice Luther’ler çıktı; içeriden dışarıdan nice badireler, kumpaslar, ihanetler gördü bu Ümmet. Siz bu Ümmet’in evrensel yürüyüşünde ayağına dolanan çürük bir köstekten başka birşey değilsiniz. Sizi de savurup atacak bir kenara elbette.
Ebubekir Sifil – 23 Aralık 2015

PAYLAŞ
Etiketler