Cübbeli Hoca berat etti – Elhamdülillah

   İhvanlar.net olarak büyük bir komplo olduğunu sizlere en başından beri aktarmış olduğumuz ve okyanus ötesini işaret ettiğimiz davada Cübbeli Hoca beraat etti.
HABER ŞÖYLE

Kamuoyunda ”Karagümrük çetesi” olarak bilinen suç örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ”Cübbeli Ahmet Hoca” ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün de aralarında bulunduğu 16 sanığın yargılandığı dava, karara bağlandı.Sanıklardan Ahmet Mahmut Ünlü’nün de aralarında bulunduğu 14 sanığın beraatine karar veren heyet, bir sanığın davasının düşmesine, diğer sanık Nejat Ergin’in ise ”tehdit” suçundan 3 bin lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.

 
İstanbul 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına, tutuksuz sanıklar Barış Sezek, Nejat Ergin ve Mahjouba Demirel ile tarafların avukatları katıldı. Sanık Ahmet Mahmut Ünlü’nün de aralarında bulunduğu 13 sanık ise duruşmaya gelmedi.
Duruşmada, sanıkların ve avukatların son savunmalarını alındı. Savunmaların ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, sanıklardan Ahmet Mahmut Ünlü’nün ”haksız çıkar sağlamak amacıyla kurulan örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek”, ”insan ticareti yapmak”, ”cinsel saldırı” ve ”kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak” suçlarından beraatine karar verdi.
Sanıklardan Nejat Ergin’i ”tehdit” suçundan 3 bin lira adli para cezasına çarptıran ve sanık Saim Uyanık’ın ”tehdit” suçundan davasının düşmesine hükmeden heyet, diğer 13 sanığı da tüm suçlardan beraat ettirdi.

PAYLAŞ