Türkiye ve israil anlaşması

Netanyahu: Gazze'ye abluka sürecek   İsrail, Akdenizde çıkardığı doğalgazı Avrupa’ya kakalamak için Türkiye’ye muhtaç. Bu sebeple ne olursa olsun Türkiye ile ilişkilerde normalleşmenin yollarını arıyor.
   Türkiye’nin de bu konuda 3 şartı vardı.
1- Özür dileyecek
2- Tazminat ödenecek
3- Gazze’ye abluka kaldırılacak
BELİRSİZLİK VAR!
   Cumhrubaşkanı ve Meşal’e göre bu büyük bir adım. ve zafer. Netenyahu kafiri ise tam aksini söylüyor.
    Önce Cumhurbaşkanını dinleyelim:

Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail ile anlaşmanın… paylaşan: ihvanlarnet
NECİS NETENYAHU İSE ŞÖYLE DİYOR:

Dünya Bülteni/ Haber Merkezi
İsrail Başbakanı Netanyahu, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlediği basın toplantısıyla, kendi halkını anlaşma hakkında bilgilendirdi. Netanyahu, “Türkiye ile anlaşmamız sonrasında da İsrail’in Gazze’ye uyguladığı deniz ablukası devam edecek” dedi.
Netanyahu, Ortadoğu’da istikrar sağlanmasına yardımcı olacağını belirttiği anlaşmanın, “Türkiye topraklarından İsrail aleyhindeki faaliyetlere izin vermeyeceğini” söyledi.
Netanyahu ayrıca, bu anlaşmanın, İsrail doğalgazının Türkiye üzerinden Avrupa’ya ulaştırılmasına imkan vereceğini belirtti.
NETANYAHU’NUN SABAHKİ AÇIKLAMALARI
Netanyahu sabah saatlerinde, Roma’da ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile görüşmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye ile varılan anlaşmanın “önemli bir adım” olduğunu belirtmişti. Netanyahu, “İsrail ekonomisi üzerinde muazzam etkileri olacak, ki bu sıfatı iyice tarttıktan sonra kullanıyorum” demişti.
İsrail yeni bulunan doğalgaz rezervlerinin uluslararası pazarlara satışı için Akdeniz ve Türkiye üzerinden geçecek bir boru hattı projesi üzerinde duruyor. Ayrıca Akdeniz’in doğusunda yeni doğalgaz arama-çıkarma çalışmalarının yürütülebilmesi için Türkiye ile İsrail ilişkilerinin normalleşmesinin önemli olduğu ifade ediliyordu.
Netanyahu ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Kerry ise anlaşma hakkında, “Yönetim olarak biz de elbette memnun olduk. Atılmasını görmeyi istediğimiz bir adımdı” ifadesini kullanmıştı.
NETENYAHU’YU SEVİNDİRİYORSANIZ YAZIK!
   Şayet bu şeytanın dostlarını yapılan anlaşma ile sevindiriyorsanız yazık diyoruz. Bu kafirler menfaati olmasa taviz vermez, verse bile “veriyormuş gibi” görünür. Şeytanın askerlerine aldanmayın, kanmayın, dikkatli olun.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ