Şianın gizli reklamcılarına dikkat

   Bildiğiniz gibi İran’ın yaptığı ve peygamberimizin tasvir edildiği filme tepki göstermiştik. Bizimle beraber İslami hassasiyet taşıyan ve tehlikenin farkında olan herkes tepki göstermişti.
   Bu olay bize bir şeyi daha gösterdi…
ŞİANIN REKLAMCILARI…
   Filmin Türkiye’de reklamını ve ilk yayın hakkını galiba Atv almış olmalı ki, vizyona girmeden önce internet sitelerinden dahil bütün kanallarından reklamını yaptılar. İşin bu boyutu kurumsal. Bir de bireysel boyutu var.
   Filmin galasına giden Nihat Hatipoğlu çok büyük bir skandala imza atılmış ve Peygamberin tasvir edilmiş olmasına aldırış etmeden filmden övgüyle bahsetti.
   Burada da maddi bir boyut var mı bilemiyoruz… Ancak yanlış yaptığını belirtmek isteriz.
   Hadi bunlar sadece övenler olsun…
SAVUNANLAR, ALLAYIP PULLAYANLAR…
   Bir de filme yapılan eleştirilere karşı direnenler, küfredenler, salya sümük sövenler var. Yani bu bir film ve eleştiri de yapılabiliyorsa bu eleştiriler haksız da olsa sizi niye çok alakadar eder? Kendisiniz bu filmi savunmak için neden parçalarsınız?
   Ya içimizdeki Şia ajanısınız ya da hakikaten bir şiasınız…
   Ya da Şia’nın içimizde gizli reklam ajanslığını yapan takiyye uzmanlarısınız…
   Yoksa size ne? değil mi
   Film ha izlenmiş ha izlenmemiş niye umurunuzda olsun ki?
   Demek ki var bir şeyler…
   Burdan bazı meşhur kişilerin ismini de verirdik lakin gerek yok. Sosyal medyayı takip edenler zaten kimin ne mal olduğunu iyi biliyor… Şu önemli uyarıda bulunalım ki, tehlikeli bazı şahıslar var bu ajanların içinde. Koyu Erdoğan taraftarıymış gibi paylaşımlar yapıyor bu sayede taraftar toplarken belediyelerden konserleri kapıyor. Ve yeri gelince de işte böyle İrancılığını ortaya koyuyor.
   Uyanık olun… Siyasi görüşünüzü paylaşıyor diye kimseyi el üstünde tutmayın. Çünkü şuan çoğu insan bunu ya takiyye için ya da gemisini yürütebilmek için yapıyor. 
   O halde kişinin söylemlerine ve icraatlarına bakın… 
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler