İran Türkiye'de adam(!) kiralıyor

   Değerli kardeşlerimiz,
    Son yıllarda gelişen bazı olayları derinlemesine analiz ettik, üzerinde durduk. Ehli Sünnet inancının karşısında olan takım ve onları besleyenlerle alakalı bağlantılara dikkat kesildik. Ve bir takım kanaatler oluşmaya başladı.
   Bu kanaatlerden bir kaçını sizinle paylaşmak istiyoruz.
-Fetö’nün devlet kademelerinden ihracından sonra İran yanlılarının doldurulacağını ilk biz duyurmuştuk ve haklı olduğumuz ortaya çıkmıştı. Olayın boyutu daha büyük. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve büyük belediyelerde yapılandıklarını görüyoruz.
   Bunlara neden müsaade ediliyor? Bazısı bilindiği halde başbakan ve cb danışmanı konumunda. Ama orada tutuluyor. Peki neden?
   Bu nokta tam bir muamma.
   İlçe belediyesinde İran ajanına konferans verdirmekle maruf belediye başkanı büyük şehir belediye başkanlığına aday gösterilip, başkan yaptırılıyor. Neden?
  Tam bir muamma…
   (Bu muammalara da tahammülümüz kalmadı artık, daha iyi olacak, şu geçsin öyle olacak, bu geçsin daha iyi olacak derken daha berbat oluyor)
-Hükumet yiyici menfaatini/cebini düşünen, Erdoğan’ın gölgesinde krallar gibi işini yürütenlerle doldu. Bunların çoğunun bir gayesi amacı yok. Rüzgar nereye eserse o yöne dönen cinsten insanlar. Köşe başlarında bunlardan da var.
   Ve bunlar açık hedef.
   Satın alınarak bazı İran yandaşlarının bir yerlere gelmesi için kulis yaptırılıp baskı aracı olarak kullanılıyor. Bu vesileyle yapılanma kolay oluyor.
-Ehli Sünnet düşmanı güçler (İran olduğunda kuvvetli kanaatimiz var) Türkiye’de adam kiralıyor.
   Kah bir televizyon kanalını, kah bir gazeteciyi satın alıyorlar. Zaten particilik zihniyetiyle yayın yapan kanallarda şuur ve önem verilen bir değer olmadığı için onları satın almak kolay oluyor. Bir bakıyorsunuz hiç beklemediğiniz bir kanalda Ehli Sünnet hocaefendi veya bir cemaat hakkın olumsuz yayınlar oluyor. Bu, az bir metaya satıldıkları için.
   Yine satılmaya alışmış, temel ilkesi para/şan/şöhret olan gazetecileri kiralıyorlar. Büyük medyadan seçtikleri bu kişilere belirli kişileri hedef koyup saldırtıyorlar.
   Farklı tv/gazete ve yazarlardan da aynı şekilde saldırılar olduğunu göreceksiniz.
   Bunun sebeplerinden biri de Ehli Sünnet hocaları hedef alırken 1-kimin hedef aldığı konusunda kafa karışıklığı oluşturmak ve 2-farklı seslilik meydana getirmektir.
    1-Yani mimli bir İran ajanı saldırdığı zaman tasmayı tutanı hemen anlıyoruz ama ses farklı yerlerden çıktığı zaman kimin ne amaçla saldırdığını anlamıyoruz, sadece saldıranı görüyoruz.
   2-Türkiye’de sanki bir kesim değil de farklı tonlardan bir çok kesim cemaatlerden rahatsız havası oluşturmak gayretindeler. Hükumet yalakası kanalları bu yüzden kiralayıp saldırtıyorlar.
KİRALAMAK EN KOLAYI
   Belki her kademeye adam yetiştiremezsiniz, medyanız yoktur sesiniz çıkamaz, hedef şaşırtmak istersiniz ama elemanınız yoktur. En kolayı adam(!) kiralamaktır. Gayesi olmayan/Zaafı para olan her insanı kiralayabilir hatta kalıcı olarak satın alabilirsiniz. Ve böylelikle onlarca adamınız, kanalınız, köşe yazarınız oluverir.
www.ihanlar.net

PAYLAŞ