Akit Tv'nin Caner Taslaman Hatası

   Akit Tv, Caner Taslaman’ı ekrana çıkartarak yayın hayatındaki büyük hatalardan birine daha imza attı.
   Ateizmle mücadele ediyormuş gibi görünen Caner Taslaman’ı “ateizm” konulu programa çıkartan Akit Tv, bilmiyor ki ateizm gibi dinsiz ideolojilerin artmasındaki sebep Caner Taslaman zihniyetinin “İslam’a” olan yaklaşım tarzı.
   Temel İslami ilimlerden yoksun bir şekilde İslami değerleri, Kur’an’ı ve hadisleri sorgulayan, bunun neticesinde ilim sahiplerinden uzak, tars neticelere varıp bunu mutlak hakikat zanneden Caner Taslaman ve benzeri kişilerin propagandası arttığı ölçüde ateizm ve deizm gibi akımlar çoğalmıştır.
   İşte son yıllardaki artış da bunun en somut kanıtıdır.
   Çünkü onların kabul etmediği “Resulüllah’tan, sahabe ve alimlerden gelen İslam” yüzyıllardır var ve yaşanıyor. Yani kendilerinin çürük iddiaları sonradan ortaya atılmış şeyler. Dolayısıyla ateizmin zemin bulması Caner Taslaman ve ekibinin ortaya çıkışıyla orantılı oluyor.
   Bu kişinin nasıl bir zihniyete sahip olduğunu da biliyorlardı. Çünkü daha önce eleştirmişlerdi:
 AKİT TV…
   Erdoğan yanlısı gözüküp Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “sünneti tartışmaya açıyorlar” diyerek eleştirdiği hadis/sünnet düşmanını ekrana çıkartarak neyi amaçladığını bilmiyoruz ama İslama küfreden doğu Perinçek’i de çıkartıp Esad’ı savundurmuştu.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ