Küfürcü Youtube kanalları çocukların ahlakını bozuyor – BİMER'E ŞİKAYET EDİYORUZ

   Ufacık çocuklardan kocaman küfürler duyar olduk. Hiç beklemediğiniz uslu efendi bir çocuktan istemsiz bir şekilde anlamını bilmeden küfür sözcükleri çıkabiliyor.
  Bunun sebebini araştırdığımızda Youtube’da Enes Batur (sadece bir örnek) gibi kanalların özellikle çocuklar tarafından izlenmesi olarak karşımıza çıktı.
   GTA 5, Minecraft gibi çocukları oynadığı oyunları, kendi gündelik yaşamını çeken, çekerken de olmadık küfürler yağdıran kanal sahipleri, bu işlere meraklı olan çocukları adeta zehirliyor. Ağızlarının çok ahlaksız küfürlere alışmasına sebep oluyor.
    Bu sebeple tavsiyemiz çocuğunuzun eline internetini kullanabileceği telefon veya tablet vermeyin. Takipçi olun, peşini bırakmayın. Seçici olun kendi haline bırakmayın. Yoksa neslimizi ifsad edecekler.
BİMER’E ŞİKAYET KAMPANYASI
   Youtube’a bu konuda bir sınırlama veya engel gelmesi, devletin denetimi altında olması için Bimer’e şikayet ediyoruz.
   BURADAN TIKLAYAK BİMER’E ULAŞABİLİRSİNİZ
   Örnek şikayet:
   “Youtube’da son dönemlerde artan ve popüler olan, çoğunlukla genç ve çocuklara hitap eden video kanalları içerdiği gayri ahlaki küfürler, belden aşağı söylemler ile çocuklarımızın ahlakını ifsad etmekte, küçücük çocuklarımızın ağızlarından galiz küfürler çıkmaktadır. Bu video kanalları kontrol edilmediği gibi filtreleme de yoktur. Kanala abone olmak suretiyle videolara ulaşıldığı gibi öneriler de gösterildiği için de çocukların ilgisini çekerek ulaşılmaktadır. Şayet devlet bu konuya el atmaz ise nesillerimiz açısından ahlaki çöküş getiren bir felaket olacaktır.”
   Bu şikayete dilerseniz tespit ettiğiniz video kanalının url adresini ekleyebilirsiniz.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ