Zina tekrara suç sayılacaksa İslam’a göre olsun Batı tarzı değil

   Değerli kardeşlerimiz,

   Son günlerde iyice belirginleşen ahlaki çöküntü, iğrenç haberler ve halkın  yetkilileri tedbir almaya mecbur kılmıştır. Bu tedbirlerin bir tanesi de geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ifade ettiği gibi zinanın tekrar suç sayılmasıdır.

NASIL BİR SUÇ?

   Zina daha önce de suç sayılıyordu. Evli çiftten birisi zina yaparsa diğeri şikayette bulunduğu takdirde cürmü işleyen zina suçundan yargılanıyordu.

   İşte bu zinaya batı tarzı bir yaklaşımdır.

   Zina bir kişinin nikahı olmayan başka bir kişi ile cinsel ilişkiye girmesidir.

  O halde bir kişi ister evli olsun ister bekar olsun farketmez nikahsız ilişkiye giriyorsa bu zinadır ve suç sayılmalıdır.

   Devlet zinaya böyle bir tanım getirmelidir.

   Yoksa bu gün olduğu gibi günlük kiralanan evlerde otellerde bile kolaylıkla zina yapılabilmektedir.

–   Şayet böyle bir tanım getirilirse oteller ve evini kiraya verenler müşterilerine “evlilik cüzdanı” sormak mecburiyetinde kalacaktır.

–   Magazin programlarında pompalanan ahlaksız sanatçıların önce hamile kalıp sonra medya önüne çıkıp “evleniyoruz” reklamı yapmaları böylelikle engellenecektir. Evlenmeden hamile kalmış ise zina suçu sabit olup ceza-i işlem uygulanacaktır.

–   Şayet zina bu şekilde tanımlanırsa doğal olarak genel evleri olarak bilinen fuhuş evleri kapatılacaktır.

–   Suça teşvik de suç sayıldığından hiçbir TV dizisi gayr-i meşru ilişkiyi teşvik edemeyecektir.

BAŞKA TÜRLÜ OLMAZ!

   Sadece evliler getirilen zina yasası evli olmayanlar için “karşılıklı rıza ile isteyen istediğini yapabilir” gibi bir anlayış ortaya koymak demektir ki zaten asıl ahlaksızlığın bataklığı bu noktadır. Bu bataklığın kurutulması gerekmektedir.

   Bu bataklık kurutulmadan üniversite ve hatta liselere kadar inen zina belasının üstesinden gelemezsiniz. Çöpten gayri meşru bebek toplamaya devam edersiniz. Ahlaksız tiplerin medya önünde pohpohlanması ve gayr-i meşru ilişkilerin yayılması sebebiyle toplumun temeli olan aile yuvalarının dağılmasının önüne geçemezsiniz.

   Bataklığın kurutulmasını istiyorsanız, toplumun ahlaki ve ailevi değerlerini korumak istiyorsanız, gençlerin geleceğini kurtarmak istiyorsanız zinayı suç sayalım…

    ama İslam’ın istediği şekilde.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ