Feminizm Batı ve Kilisenin pisliğidir – Başı açık tutmadı başı örtülü verelim

   Bu gün üzerimize musallat edilen Laiklik, Feminizm, Sekülarizm, Humanizm gibi belalar Batı denen tek dişi kalmış canavardaki Kilisenin geçmişteki din algısından geliyor.

   İlahi kaynaktan uzaklaşan Kilise insanı ve özellikle kadını dışladı, papa dinin sahibi gibi davranıp dilediğini dinden attı, nakli esas almadığı gibi bilimsel çalışmalara karşı çıkarak aklı da öteledi. Şeytan bütün bunları fırsat bilerek tüm dünyayı etkisi altına alacağı aydınlanma harekatını başlattı.


   Ne var ki, bu gün kiliseye karşı başlatılan bu ayaklanmayı kadına ilk değer verip onu baş üstüne koyan, akla değer veren, insanların üstünlüğünü takvaya bağlayan İslam’a karşı Müslüman memleketlerinde uygulamaya çalışıyorlar.

BAŞI ÖRTÜLÜ MAŞALAR

   Batıda gelişen bu akımın İslam coğrafyasında çok tutulmadığını gören Şeytanın askerleri bunun sebebini araştırmış olmalı.

   Feminst kadınların çırılçıplak soyunması daha ters tepki yapıyor, bir açık kadın camide erkeklerle aynı safta namaz kılmak istese provokatör olduğu hemen anlaşılıyor.

   O halde…

   Dün din düşmanı kesimin söylemlerini bu gün “dini” başındaki örtüden ibaret zanneden, Müslüman görünümlü maşalara söyletiyorlar.

   Mesela geçenlerde bir gurup başına batının örtüsünü örtmüş kadın aslında din düşmanlarının karşı çıktığı “kadınlara ayrı” olarak düşünülen “pembe metrobüs” uygulamasını eleştiriyor ve “pembe metrobüs değil pembe erkek istiyoruz” diyorlardı.

   Yine erkeklerle aynı safta namaz kılmak isteyen sözde başı örtülü proje kadınları görmüştünüz. BURADAN BAKABİLİRSİNİZ

   İşte bütün bunlar Şeytanın yeni stratejisidir.

   Bir kemalist söylediği zaman “hadi oradan” denilir ama başı örtülü biri söylediği zaman başka şuursuzlarda da tesir bırakması mümkündür.

   Bu oyunu bozmak Hocaefendilerin vazifesidir.

   Mahremiyet, kadınların yeri, erkek kadın ilişkileri açıkça anlatılmalıdır.

 

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ