Cübbeli Ahmet Hoca ameliyat oldu

*Hocaefendi’nin Sağlığı İle İlgili Duyuru!*

   Cübbeli Ahmet Hoca Efendi 35 senedir birinci tip şeker hastasıdır. Bunun neticesinde 2006 yılında Bypass olmuş 2008 yılında da Stent takılmıştır. Diğer şah damarlarında da Stent mevcuttur. Mûtad olarak yaptırdığı takipler sırasında efor testi yapılırken yine kalbinin bazı bölgelerine kanın az gitmesi gibi tespitler yapılınca doktorlar Anjiyo olmasına karar vermişlerdir.

   Allâh-ü Teâlâ’ya sonsuz hamd-ü senâlar olsun. Kalbinin iki damarında 80 düzeyinde yeniden tıkanıklık oluşmuş, bu yüzden iki tane stent takıldı, fakat damarları çok sert olduğu için beş tane balon yapılmak durumunda kalmakla beraber operasyon başarılı geçti.

   Elhamdülillah şimdi kendisi iyidir, biraz yoğun bakımda müşahede altında tutuluyor.

EHLİ SÜNNET MÜDAAFİİNE DUA EDELİM

   Beğendiğiniz veya beğenmediğiniz yönleri olabilir. Kendisi İslam ilimlerine son derece vakıf bir alim olmakla birlikte Ehli Sünnetin de müdafiidir. On binlerce insanın hidayetine vesile olmuş, Müslümanca yaşamasında etken olmuştur.

   Yoğun bakım haberini aldıklarında bazılarının sevinçten ağzının kulaklarına varıp “acaba!” diyerek ölüm haberini beklemesi onun bu yoldaki gayretlerinin neticesidir. Düşmanı çoktur.

   Dualarımızda Hocamızı da unutmayalım, sağlığı için dua edelim…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ