Televizyon bana zarar veremez diyenler iyi okusun!

   Bildiğiniz gibi Efendi Hazretlerimiz yıllardır televizyon hakkında uyarır. Hatta bu yüzden soruşturma bile geçirmiştir.

   Çünkü televizyon kafirlerin, Müslümanların beyinlerini ele geçirmek için kullandıkları bir araçtır. Beyninizi ele geçirirler ve sizi istedikleri gibi yönlendirebilirler. Sizin ahlakınızı, karakterinizi, düşünce yapınızı baştan aşağı değiştirebilirler.

   Çevrenizde izlediği bazı filmlerdeki karakterleri taklit edenleri gözlemleyebilirsiniz. Mesela izlediği bir filmdeki karakteri nasıl taklit ettiğini görebilirsiniz.

BANA ZARARI OLMADI Kİ!

   Televizyonun zararlarını anlattığımız bazı insanlar “biz faydalı kullanıyoruz(!) bize zararı yok” ya da “sizin kalbiniz fesat” diyebiliyorlar. Onlara diyoruz ki:

   “Dışarıda veya etrafınızda açık bir bayan gördüğünüz zaman yadırgıyor musunuz?”

   Cevap: “Hayır, neden yadırgayalım ki?” oluyor…

   İşte en büyük belaya düçar olmuşsunuz haberiniz yok…

   En büyük bela, Allahu Teala’nın yasaklarını, haramlarını benimsemek, yadırgamamak ve vurdumduymaz olmaktır.

   Çünkü Peygamber Efendimiz: “Sizden herhangi biriniz bir kِtülük gِrdüğünde onu eliyle değiştirsin. Eğer buna güç yetiremezse diliyle değiştirsin. Buna da güç yetiremezse kalbiyle (buğz etsin). Bu ise imanın en zayıf mertebesidir.” (Müslim; Kitabu’l-İman) buyuruyor.

   Yani bir Müslüman haram gördüğü zaman “olabilir, banane” dememli onu değiştirmeye çalışmalıdır. Bunun için de eğer gücü yetiyorsa eli ile müdahale etmeli. Yoksa Emri Bİl maruf yapmalıdır. Buna da gücü yetmiyorsa kalbinden buğzetmelidir. 3. şık bile imanın en zayıf mertebesindendir ama imanın bir işaretidir. Bunun dördüncü bir şıkkı yani “banane, olabilir” yoktur. Müslüman böyle olamaz.

   İşte televizyon size bunu veriyor… Açık kadınları, haramları ve gayri meşru ilişkileri o kadar çok gözünüze sokuyor ki artık benimsiyorsunuz. Çevrenizde gördüğünüz zaman da yadırgamıyorsunuz.

   Eskiden iki gencin bir parkta oturup oynaşması mümkün müydü? Hayır.. En azından birisi uyarır ve edep dersi verirdi. Ama şimdi gelen geçen bakıp geçiyor, kimsenin umurunda değil…

Aynı tehlike şuan internet için de geçerli ve hatta daha zararlı diyebiliriz.

   İşte değerli Müslümanlar bizleri bu hale getirdiler… Haramları bizlere benimsettiler. Başımıza gelecek en büyük bela gelmiştir… Allahu Teala yeniden uyanışlar vererek kurtulmayı nasip eylesin…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ