Diyarbakır Müftüsü: Biz gençliğimiz için hep ümitvarız

Müftü Karabayır: Biz gençliğimiz için hep ümitvarız

Diyarbakır İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce Diyarbakır’da öğrenim gören öğrencilere yönelik okullarda “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Bilgi, Arapça ve İngilizce Kitap Okuma Yarışmaları” düzenlendi.

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezinde düzenlenen “Ödül Takdim Töreni”nde konuşan İl Müftüsü Yavuz Selim Karabayır, “Her bir öğrencimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Allah (c.c.) muvaffak eylesin. Biz gençliğimiz ve gelecek nesiller için hep ümitvarız. Onların göstermiş oldukları başarı, diğer arkadaşlarına da örneklik teşkil edecek. Başarının şekillenmesi elbette ihlas ve samimiyete bağlıdır. Allah (c.c.) azim gösterenlere muvaffakiyet ihsan ediyor.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Arslan ise “Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Desteklerinden ötürü İl Müftümüz Yavuz Selim Karabayır hocamıza teşekkür ediyorum. Kıymetli öğrencilerimize ise öğrencilik yıllarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yarışmada dereceye giren öğrencileri tebrik eden Önder Diyarbakır İmam-Hatipliler Derneği Başkanı Av. M. Siraceddin Öztoprak da “Kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Her biri birbirinden başarılı öğrenciler. Onları görünce doğrusu çok duygulandım. Yarışmalarda gösterdikleri başarı onların ihlasını ve samimiyetini arttıracağına inanıyorum. Allah muvaffak eylesin.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Diyanet Haber

PAYLAŞ
Etiketler