Teröristler Türkiye’yi yangın yerine çevirmek istedi

Başta turistik şehirlerde olmak üzere bir çok yerde eş zamanlı olarak orman yangınları çıktı/çıkartıldı. Bir yerde yakalanan şüphelilerin yangın çıkartmaya çalıştıkları öğrenildi, bu da yangınların doğal yolla değil bilinçli bir şekilde kasten çıkartıldığını gösteriyor.

Öte yandan geçen senelerde de yaşandığı üzere PKK terör örgütünün böyle saldırılarının olduğu bilinen bir gerçek.

Yapılan soruşturma sürerken teröristlerin bir saldırısı olduğu kesin gibi gözüküyor. Türkiye devleti tüm imkanlarıyla yangını söndürmek için çalışıyor.

KEMALİST FIRSATÇILAR

Sosyal medyada her şeyi kendi karşılarındakinin aleyhine çevirmeye çalışan fırsatçı kemalistler de olayı Suriyelilerin üzerine yıkmaya çalıştı. Bunda muvaffak olamayınca hükumeti vurmak için bahane kollamaya başladılar. Devlet tüm imkanlarını seferber etmişken bir açık arayıp olmayan şeyleri de katarak saldırmaya çalışıyorlar.

CÜBBELİ AHMET HOCAEFENDİ’DEN PAYLAŞIM

Bu vesileyle Cübbeli Ahmet hocaefendi de bir paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi:

Yüce Rabbim, ormanlarımızı yakan Pkk’lıların ve destekçileri olan partilerin ocaklarına ateş düşürsün. Bu teröristlere yataklık yapan Hdp’nin kapatılmasını hâlâ tartışanlara akıl fikir ihsân etsin.İslâm’a göre orman yakmak gibi yeryüzünde ifsâdın cezâsı îdamdır! Kur’an dışı cezâ sistemiyle biz bu vatanı koruyamayız. Allâh-u Teâlâ, bütün bunları düzeltecek nizam-ı intizam nasip eylesin. Âmîn!

Hadîs-i Şerîf’te: “Yangın gördüğünüz zaman tekbir getirin, zira tekbir gerçekten onu söndürür” buyuruluyor. (İbnü’s-Sünnî, Amelü’l Yevm, rakam: 289-292) Yangını görenler veya sosyal medyada izleyen herkes “Allâh-u Ekber” diye tekbir getirmeye devam etsinler. Kafirlerin planı Allâh’ın kudretini geçemez. Allâh-u Teâlâ, söndürmeye çalışan tüm görevlilerimize yardım etsin, onları zarar görmekten muhafaza etsin.

PAYLAŞ
Etiketler