Küfür eden iyi partilinin başkanı da yavşak dedi

Türkiye’de muhalefetin geldiği son nokta… Şehit bacısına küfreden millet vekili ve ona sahip çıkarken yavşak diyen kadın bir başkan.

Ülkemizde tek dertleri Erdoğan’ı devirmek olan, ondan sonrası için hiçbir projesi bulunmayan (çünkü ipleri Amerika’nın eline verecekler) muhalefet partileri şimdilerde taciz, tecavüz, küfür ve hakaretlerle gündemde.

İyi parti milletvekili Lütfü Türkkan adındaki şahıs bir şehit yakınına küfrederek “bacını s…” dedi. Kendi başkanı da bir kadın olduğu halde bu hakarete hiçbir tepki vermediği gibi savunma yoluna giderek provokasyon olarak niteledi.

Meral Akşener bununla da kalmadı ve kürsüden şehit yakınına ahlaksız dedi, sokakta kendilerini eleştirenlere “yavşak yavşak konuşun” diye hakaret etti.

Ne acı bir tablo ki, vekil müsveddesi bir şehidin bacısına küfrediyor yani bir kadına küfrediyor. Ama yine aynı cinsten olan bir kadın başkan eleştirmek yerine savunuyor ve karşı tarafa saldırıyor. Sözde kadın hakkı savunucusu dernekler nerede? Neden bu adama bir çift eleştiri yapamıyorlar?

Çünkü o da kendilerinden. Aynı zihniyetten.

Allah (Celle Celaluhu) bunlara iktidar vermesin, koltuk da vermesin. Yoksa ne anamız kalır ne bacımız. Bu ahlaksızlara vatan teslim edilmez.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler