Kemalist ayyaşlar yine İhsan Şenocak Hocayı hedef aldı

Ayyaş editörler tarafından kaleme alınan haberlere sahip kemalist medya İhsan Şenocak Hocamızın sözlerini çok uzaklara ulaştırıp insanlara duyuruyor. Bunu saldırmak için yapıyorlar elbette lakin onların bu saldırıları vesilesiyle de birçok kişi onu tanıyor, buluyor.

BİR PAÇAVRANIN HABERİ ŞÖYLE:

Diyanet tarafından kadınlara yönelik sözleri nedeniyle işine son verilen İlahiyatçı İhsan Şenocak, uçakta seyahat esnasında verilen alkollü içecekler hakkında açıklamalarda bulundu. 

“Uçağın içerisinde hostes içki servisi yapıyor. Meyhaneye çevirmişler uçağın içini” diyen Şenocak, “Git nerede zıkkımlanırsan orada zıkkımlan” dedi.

Şenocak, şunları şöyledi:

“Uçağın içerisinde hostes içki servisi yapıyor. Meyhaneye çevirmişler uçağın içini. İçiyor yanımdaki adam. Ama dur diyeceksiniz, benim yanımda içme kardeşim diyeceksin. Ya bana bir yer verin… Ya ben ayyaş bir adamın yanında gidemem kardeşim. İçince sarhoş olacak bu adam. Ne konuşacağı belli değil. Git nerede zıkkımlanırsan orada zıkkımlan” 

CÜNEYT ÖZDEMİR SAZAN GİBİ ATLADI

Kemalist medyanın bu haberlerine sözde gazeteci Cüneyt Özdemir atlayarak yobaz gibi yakıştırmalar yaptı. Bildiğiniz gibi daha önce İhsan Şenocak bu Cüneyt’i yerin dibine sokmuştu.

İHSAN ŞENOCAK HOCA CEVAP VERDİ:

Cüneyt Özdemir! Uçakta ki sarhoşların kadınları taciz haberlerinden sonra ailenden bir KADINI sarhoşun yanında uçurur musun?! Sarhoşun yanına oturmak ya da eşini oturtmak AYDIN olmaksa YOBAZ olmayı büyük bir ŞEREF kabul ederim!

UÇAKTA TACİZ HABERLERİ

İhsan Şenocak hocaefendi uçakta alkol alıp hostesle ilişkiye girmeye çalışan sarhoşları konu alan haberleri paylaşarak şöyle dedi:

CUMHURİYETİN YAYIN yönetmeni! Uçakta içip de sarhoş olanların rezaletine dair yoldaşlarınızın yaptığı haberler ektedir.Bu haberlere rağmen AİLENDEN BİR KADININ bir sarhoşun yanında uçmasına vicdanın müsade eder mi?! İNSAN olanın ONURU YALNIZ İSLAMDADIR!

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler