Cübbeli Hoca’dan Marifet Derneğine gönderme

Ruhu’l Furkan tefsirindeki rivayetleri eleştiren bir kişiyi barındıran ve mikrofon tutan Marifet Derneği ile bu sebeple arası açılan Cübbeli Ahmed hocaefendi daha sonra aracılar vesilesiyle tekrar bir araya gelmişti.

Sonrasında Accan el-Hüseyni adlı şahsın verdiği bir davete Efendi Hazretlerinin resini koyup altına Muhammed Keskin’in adının yazılmasına tahammül edememiş ve eleştirmiş, benim artık bunlarla bağım kalmadı demişti.

Hayfed’in yeni sohbet yeri açılış programına katılan Cübbeli Ahmed Hocaefendi yaptığı konuşmada buranın önemine dikkat çekti. Civarda bu büyüklükte, kadınların da abdest yerlerinin ayrı olarak katılabildiği, merasimler yapabildiği sohbet yerinin olmadığını, İsmet ks. babamıza, Patrikhane’ye de yakın olduğunu ve ekümeniklik projesine balta vuracak bir yapı olduğunu söyledi.

Bunu ifade ederken Efendi hazretlerini Çavuşbaşı’na defnederek cemaati buralardan uzaklaştırmak için plan yapıldığını söyledi.

Fetö Bitti, Dinlerarası Diyalog ve Ekümenik Projeleri Bitmedi! Biz Müdâhale Etmeseydik Efendi Hazretlerimiz’in Cenâzesini Bile Çavuşbaşı’nda Defnederek İnsanların Fatih’e Gelmesini Engelleyeceklerdi!

Hatırlarsınız daha önce Marifet’in yaptırdığı kaçak yapılar ve anıt mezar olacak iddialarının bulunduğu yeri belediye ekipleri tarafında yıkılmıştı. Bu da Cübbeli Hocamızın iddialarını doğrular nitelikte bir durum.

söz konusu video:

PAYLAŞ