Ömer Öngüt cemaati zıvanadan çıktı
Bir zamanlar Recep Tayyip Erdoğan’ın da içinde bulunduğu Refah Partisine “din” diyen ve İsmailağa Cemaatine “Refah dinine mensup mollalar” diyerek kafirlikle itham eden Ömer Öngüt’ün cemaati son zamanlarda yeni bir skandalla gündemde.
Ömer Öngüt’ün kabri başında video çekerek insanları uyaran bir vatandaşın üzerine adeta çullandılar. Avukat ordusuyla dava üstüne dava açıyorlar. Hatta öyle ki farklı kişiler bu kardeşle irtibata geçmişler ve yardım ettiği bir iş sebebiyle dolandırıcılıkla suçlayıp dava açmışlar.
Açtıkları bir davada mahkemenin beraat hükmünü bozdurup tekrar ceza alması için uğraşıyorlar.
Bunların ne kadar şerli oldukları ve içlerinin çok farklı olduklarını bu kardeşimizden dinleyin:
“Geçen yıl Ömer Öngüt’le alakalı bir video paylaşmıştım. Ona buna kafir diyerek insanları kutuplaştırdıklarını düşündüğüm için bu konuda tiktok kanalımdan Müslümanları uyarmak istemiştim. Bu videodan sonra benim gibi kimseyle husumeti olmayan, kendi yağında kavrulan sade bir vatandaşın üzerine tabir yerindeyse çullandılar. Hkikat yayınevi koskoca şirket avukatlarıyla bana dava üzerine dava açtılar. Mahkeme beraat ettirmesine rağmen itiraz ettiler. Hakikat yayınevi olarak ve başka isimlerle beni köşeye sıkıştırmaya çalıştılar. Benim kişisel bilgilerimi resmimi dergilerinde paylaşarak okuyucularını bana karşı kışkırttılar. Yolda yürürken insanların sözleriyle taciz edildim ve psikolojimin bozulmasına sebep oldular. Ben iyi niyetimin bir göstergesi olarak videoyu kaldıralı neredeyse bir sene olacak. Kanalımı dahi kapattım. Ama beni mahkum ettirmeye çalışıyorlar. Eğer onlar bu şekilde üzerime gelmeye devam ederlerse ben de Ömer öngüt cemaatinin gerçek yüzünü kitaplardan mecmualardan sizlere göstererek mücadeleye devam edicem. Sosyal medya hesaplarından yayınlicam ve yerel, ulusal haber kanallarına başvurcam. Bu konuda benim gibi her şekilde mağdur edilmeye çalışılan, zulme uğramış bir vatandaşın sizlerin de yanında olacağını biliyorum. Allaha emanet olun”
BİZ DE BU OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ…