Kemalist Solcu takımın Cemaat ve Tarikatlara Saldırma Sebebi

   Son günlerde cemaat ve tarikatlara saldıranlara baktığımız zaman solcu kemalist takım ve onlarla hiçbir sorunu olmayan İran ajanlarının olduğunu görüyoruz.
   Hepsinin kendisine göre bir takım gerekçeleri var.
   Mesela İran ajanı mealist hadislere, sahabeden gelen din anlayışına karşı hıncını almak için tarikatlara saldırıyor. Kurmak istediği düzenin önünde bir set, engel olduğu için, atmak istediği temeli atamadığı için saldırıyor.
   Solcu/Kemalistler niçin saldırıyor?
   Bir zamanlar astık, kestik bitirdik dedikleri, karikatürlerle alay edip filmlerle dalga geçtikleri tarikatlar artık kabına sığmaz oldu. Maneviyata önem veren gençlik yetiştiriyor, vaazlarla onlarca solcunun çakma davasını terketmesine/dine dönmesine sebep oluyor, darbeye karşı koyuyor, sarık sakal ve çarşaf her yerde karşınıza çıkabiliyor.
   İşin bu yönü de var elbet ama bir sebep daha var. O da şudur.
   Tarikat ve cemaatlerin devlet yönetiminde olmasını şöyle bir kenara bırakın yakınlarınını bile olmasını hazmedemiyorlar.
   İşte örnek Abdülmetin Balkanlıoğlu Hocaefendi.
   Kardeşi Sakarya valisi..
   İşte örnek şehit kaymakam Muhammed Fatih Safitürk. Babası İsmailağa cemaatinden.
   Menzil’i seven sayanlar var. vs…
   Yalan ve kesik videolu haberlerle algı oluştururken hem tarikata hem valiye vuruyor, hem hükumete vuruyor aslında. 
DEVİR TERSİNE Mİ DÖNDÜ?
   Dün aşağıladığınız, hor gördüğünüz, yok saydığınız, neredeyse yaşam hakkı tanımayacağınız (HAK) tarikat ve cemaatlerin bu gün güçlerinden, nüfuzlarından yakınıyorsunuz.
   Devriniz sona mı erdi? Zemin altınızdan kayıyor mu? Putlarınız yıkılacak mı? 
   Vah vah..
   Fetö darbe yaparken bankamatik ve market kuyruğunda fırsatçılık kollarken, darbeyi engelleyen cemaatlere “Fetö bahanesiyle” vuruyorsunuz.
İLK FETÖ KEMALİST VE SOLCULARDIR
   Halbuki asıl 1. fetö sizsiniz Ey kemalistler, ey solcular. Aynı yapılanmayı siz de kurmuştunuz. Başörtüsüyle mücadele ile meşhur bir dernek başkanı kadının askerleri elde tutabilmek için kendi yurdundaki kızları kullandığını unuttuk mu sandınız?
   Ergenekon davaları tümüyle yalan değildi, gizli toplantılarınız bu sayede deşifre edildi. Hükumete karşı “ordu göreve” yazan da sizdiniz, ordu içinde hareketi sağlayacak da.
   Yani siz de aynı Fetö gibi yapılanmıştınız.
   1. Fetö sizsiniz Ey kemalistler, solcular.
   Fetullah’ı kullanan güçler bir zamanlar sizi kullanmıştı. Darbe şakşakçılığı ve darbeler sizinle yapılırdı. Dindarlar ezilirdi. Sizin devriniz sona erdi, Fetullah maşasıyla tasfiye edildiniz ve yerinize FETÖ adıyla yeni kuklalar geçti.
   oyunu görmediğimizi mi zannettiniz?
   İsrail sizi de sattı değil mi?
   Başarısız olunca onları da sattı değil mi?
   Çünkü İsrail’in maşa ile işi olmaz, kullanıp atarlar işte böyle.
   Şimdi kalkıp Fetö’yü bahane edip cemaatlere/tarikatlara saldırmanız “devlet kademelerine, yönetimine halkın” gelmesinden. Sizin kademelere sızamamanızdan. Halkın evlatlarının yarın bir gün destekleyeceğiniz darbe planlarına mani olmasından korkmanız.
   Bunun farkında olmadığımızı sanıyorsunuz?
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ