TRT ÇOCUK KANALI KELOĞLAN VE PEPE İLE ZEHİRLİYOR

   Devletin Trt Çocuk kanalı küçük zihinleri Alevilik propagandası, sihir ve büyü ile kirleterek şartlandırıyor.

 KELOĞLAN’IN AKIL HOCASI “BİLGE CAN DEDE”
   Keloğlan adlı bir çizgi film var. Bir güç içinde defalarca çeşitli bölümlerini yayınlıyorlar. Çizgi filmde sözde “kültürümüzü” çocuklara taşımak için keloğlan karakterini seçmişler. Ancak içeriği hiç de öyle olmadığını söylüyor.

   Öncelikle çizgi filmde, çocukların gelişimini doğru yönde etkileyecek hiçbir katkı yok. Tamamen zihin bulandırmaya yönelik yapımlar.

   Mesela çizgi filmde hırsızlık çok masum, hırsızlığı yapan iki karakterde çok sevimli gösteriliyor.

   Çizgi filmde iyiler ve kötüler var. Ama her iki tarafta birbirini büyü ve sihir ile durduruyor.

   Siyonizmin ve Kabala kitabının temelini oluşturduğunu bildiğimiz, İslam’da yasak olan büyü ve sihir devamlı tekrar ediliyor.

    Çalışmak, üretmek değil tembellik ve işleri kısa yoldan (büyü ve sihir) ile halletmek vurgulanıyor.

   Çizgi filmin en ilginç tarafı da sözde iyilerin tarafında olup, kötüleri büyüleri ile durduran “bilge can dede”

   Karakterin tipi tam bir alevi dedesi. Adı da zaten “can” ve “dede” kelimelerinden oluşuyor. Bildiğiniz gibi “can” kelimesi Farsçadan gelen ve Alevilerin çokça kullandığı bir kelimedir.

   Yani anlayacağınız çizgi filmde büyü ve sihrin yanında tam bir Alevilik propagandası yapılıyor. Aleviliğin bir din konumuna getirildiği şu günlerde TRT ÇOCUK kanalının hangi mahfillere hizmet ettiğinin sorgulanması gerekiyor.

PEPE VE DÜNYASI
   Pepe denilen adının bile gavurca olduğu bir çizgi filmde şuanda çocuklar arasında çok izlenen çizgi filmler arasında.

   Çocuklarınızı öyle bir zehirlemenin peşindeler ki: Daha konuşmayı bilmeyen ufacık animasyon karakteri zeybek oynuyor, horon tepiyor…

   Pepe’nin da bıyıkları ağzına kadar dolan bir dedesi, başını aleviler gibi bağlayan bir nenesi, tam çağdaş bir anne ve babası (!) bulunuyor.

   Yani demek istediğimiz şudur ki, bu çizgi filmleri izleyen çocuklara bir dünya çiziliyor ve çocuk o dünyaya şartlandırılıyor.

    İleride karşısına çıkan bu hayatı benimsemiş olacak ve yadırgamayacaktır.

   Bir kardeşimiz anlatıyor. Türk Telekomun internetten televizyon kampanyası ile “hani çocukların canı sıkılmasın” diye üyelik yapmış. Trt çocuğu açıp bu çizgi filmleri seyrettiriyormuş. Anlattığına göre çocuk bir süre sonra aldıkları her şeyin yıldızlı olmasını istiyormuş. En ufak bir şarkı duyduğu zaman ritim tutmaya başlıyormuş vs..

   Kardeşimiz bize dert yanıyor. Hani Cübbeli Hoca diyor ya: “Adam kalktı hocam beni aydınlatsana diyor, seni kim kararttı da ben aydınlatim! Dinlersen sapıkları kararırsın tabi”

   İş gerçekten çok tehlikeli. Bu çizgi filmler 10 – 15 hatta 20 yıl sonrasını şekillendirmek için yapılan şeylerdir. Geleceği teslim edeceğimiz çocukları istedikleri kalıba sokmak için hazırlıyorlar.
   Eğer çocuklarımızın geleceğinin selametini istiyorsak onları böyle yayınlardan uzak tutalım. Efendi hazretlerimizin dediği gibi: “Bu meret eskiden yoktu oluyordu da şimdi ne oldu?”

    Aman kardeşlerimiz. Sizler uyanıksınız, farkındasınız ama bilmeyen akraba, komşu varsa onları da haberdar edelim…

PAYLAŞ