Çocukların oyuncaklarında 18+ cinsel tuzak

   Çocuklar için hazırlanan, cinsel ögeler içeren çizgi film ve animasyonlardan sonra şimdi de oyuncaklara el attılar. 18+ işaretinin oyuncaklarda yaygınlaşması ailelerin gözünden kaçmıyor.

   Her alanda sözde cinsel uyarı olarak kullanılan, ahlaksızlığı haber veren bir işaret. Güya bu işareti gören kişi girmeye çalıştığı sitede, izlemek istediği filmde cinsel kareler olduğunu anlayacak ve eğer yaşı küçükse uzak duracak(!)

   Tabi bu sadece büyük bir aldatmaca. Mesela filmlerden önce çıkarılan işaretler vardır. Şiddet ve korku, cinsellik gibi uyarıların işaretleridir bunlar. Ve aslında bu “izlemeyin yada çocukları uzak tutun” demek değildir aksine bir uyarı özelliği taşır. Bu uyarı insanın bilinçaltından o filmi izlemeye yönlendirebilir. Çünkü her insanda nefis vardır ve gayri ahlaki şeyleri izlemeye meyleder. Bu sebeple çıkan işaretler “uzak durun” demek değil “bu tam sana göre bir film” manası taşır.

   Şimdi gelelim meselemize. Oyuncaklarda bu işareti kullanmalarının amacı nedir?

   Çocuklar yaşlarının verdiği enerji, hafızalarının tazeliği sebebiyle gördükleri her şeyi bilinç altına kaydetmekte ve unutmamaktadırlar. Çocukların büyüdükleri zaman unutmayacakları en güzel anılar oynadıkları oyunlar, en güzel şeyler de oyuncaklarıdır. Oynadığı oyuncaktaki işaret ve şekiller bu şekilde bilinçaltına kazınır.

   Tehlike ilerleyen zamanlarda ortaya çıkacaktır. Büyüyen çocuk artık bir gençtir ve ergen bir gençtir. Televizyonda, internette veya herhangi bir yerde küçüklüğünde en sevdiği oyuncak ile oynarken hafızasına kazınan o işareti gördüğü an otomatik olarak bir çağrışım olur. Bilinçaltına bir sinyal verilir.

   Genç bunun içinde cinselliği barındıran bir materyal olduğunu bilir ancak içinden 18+ uyarısı verilen o şeye karşı bir yönelme olur. Bu yönelme kişi istemese de olur. İçten içe bir oyuncağa yönelme ve oynama duygusu ile bu çağrışıma tepki verir.

   Yani bu işareti görmesi, işaretin olduğu şeye yönelmesini kolaylaştırır. Hele ki Allah korkusu yok ve maneviyattan uzak yetiştirilmiş ise ahlaksızların ağına düşmesi kaçınılmazdır.

   Bunların hepsi gerçekten de nesilleri bozmak için yapılan büyük bir operasyon. her koldan sarmışlar etrafımızı ve çocuklarımızın oyuncaklarına kadar girmişler….

   Bu sadece bir örnektir ve belki bizim bilmediğimiz başka tehlikeler de vardır. Hep beraber uyanık olup bunları deşifre edelim inşaAllah…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ