Türkler Ermenileri katletmemiş soykırım yapmamıştır

   Her dönem kaşınan bu sorun artık can sıkmaya başladı. Sıkıştıkları zaman tutturuyorlar: “Türkler soykırım yapmış” diye… Gavurlar dünyanın gözü önünde katlettiği Müslümanları görmüyor, olmayan hayali bir soykırım ile bizi tehdit ediyorlar. İşte Yusuf Halaçoğlu’ndan bu konuda mükemmel bir tesbit..

   Ermenilere dedim: “Gelin Türkler size soykırımı nerede yaptıysa toplu mezarlarınızı kazalım, çıkan kemikleri uluslar arası laboratuarda inceletelim.”

   Ama 2003 yılından beri hiç toplu mezar gösteremediler. Buna rağmen İsveç Parlamentosunda Mardin’de bir toplu mezar olduğun iddia etiler. Üsteledim ve İsveç’ten Ermeni asıllı bir Parlamenter geldi, yanında da Süryani bir şahıs vardı. Gittik, Mardin’de iddia edilen yerde bir delik var ama bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyor.

   Adama: “Gir delikten içeri” dedim. “Girmem üstüm pislenir” dedi. “Sana alırım, gir” dedim, bu defa “savcı izni lazım” dedi. Allah’tan hem savcı hem kaymakam vardı yanımızda, savcı bey izin verdi ve girdik beraber.

   “İçerideki kemiklerden inceletmek üzere numune al!” dedim, “almam” dedi, işi yokuşa sürdü. Ben numuneleri aldım ve uluslar arası laboratuarda incelettim, kemikler 2200 yıllık çıktı.

   Biz Ermenileri 2200 yıl önce mi katlettik? İyi de biz o zamanlar Andolu’da değildik ki! Roma’dan kalma toplu mezarlardı onlar. Türkler tarihin hiçbir döneminde soykırım yapmamıştır.

(Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu – Hocalı Katliamı Paneli, Kars, 17.02.2013)

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler