Hıristiyanlar Haçlı ruhu ile MÜSLÜMANLARA saldırıyor

HAÇLI KİNİBatı’nın İslam düşmanlığı her geçen gün daha da artarak ve şekil değiştirerek devam ediyor. Yasalarla desteklenen İslam düşmanlığı, Müslümanlara saldırıların da önünü açarken, son olarak İsviçre’de yapılan referandum gelinen noktanın vahametini gözler önüne serdi. Okullarda başörtüsü yasağı uygulanıp uygulanmamasına dair referandum, Batı’nın haçlı genlerine işlemiş İslam düşmanlığını ve yaşattığı kinini de gösterdi.
Hak ve özgürlüklere referandum!
Dünyaya demokrasi ve insan hakları “pazarlayan” Batı, söz konusu Müslümanlar olunca çifte standardın âlâsını sergilediği gibi dinin emirlerini sorgulayabilme cüretini bile gösteriyor. Müslümanların hak ve özgürlüklerine, dini vecibelerine keyfi olarak kısıtlamalar getirmekte sakınca görmeyen haçlı kafası, bunu yaparken de kutsallaştırdığı sözümona demokrasiye atıf yapıyor. İsviçre’de yapılan okullarda başörtüsünün yasaklanmasına dair referandum, haçlı kafasının Allah’ın emrini ve inanç özgürlüğünü de İslam düşmanlığı çerçevesinde algıladıklarının kanıtı olarak görünüyor.
ABD’de İslam Karşıtlığı Yüzde 167 Arttı
ABD’DE İslam karşıtlığı her geçen gün daha da artıyor. Washington Post-ABC News’in anketine göre 2002’de yüzde 24 olan İslam’a olumsuz bakış oranı 2006’da yüzde 46’ya 2010 ise yüzde 64’e yükseldi. 8 yılda İslamofobik algıda yüzde 167 artış görülüyor.
Minareden  Sonra Başörtüsü  Yasağı
İSLAM’I yasaklayan uygulamalarıyla gündeme gelen İsviçre’de bu kez de okullarda başörtüsü yasağı getirildi. İsviçre’nin St. Gallen kantonun Au-Heerbrug kasabasının okullarında başörtüsünün yasaklanması için yapılan referandum sonuçlarına göre okullara artık başörtülü öğrenci giremeyecek.
Fransa’da İslam Düşmanı Saldırılar Yüzde 11,3 Arttı
Fransa Müslüman İnanç Konseyi (CFCM) içerisinde faaliyet yürüten Milli İslam Düşmanlığı Gözlem Evi, 2013 yılında İslam düşmanı saldırılarda bir önceki yıla göre yüzde 11,3 artış olduğunu açıklamıştı. 2013 yılında 40 saldırı ve 117 tehdit vakası gerçekleştiği kaydedildi.
Hollanda
Camilere saldırdılar
Hollanda’da son 5 yılda 117 caminin farklı şekillerde saldırıya uğradığı, bir o kadarının ise polise şikayette bulunulmadığı için kayıtlara girmediği belirtiliyor.
İspanya
Müslümanları fişlediler
İspanya İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz yıl Ağustos sonunda emniyet teşkilatına ‘Aşırı dinci Müslüman nasıl belli olur’ başlıklı bir el kitapçığı dağıttı. Kitapçıkta ‘aşırı dinci Müslümanlar’ın robot çizimleri yer alıyor.
İngiltere
Okul kapattılar
İngiltere’de Derby kentinde İslâmi eğitim veren ve özerk statüdeki Al-Medinah okulu, “katı uygulamalar” iddia edilerek kapatılmıştı.
HABER MERKEZİ
Avrupa genelinde yükselen İslam karşıtlığı Müslümanların canlarını ve inanç hürriyetlerini tehdit ediyor. İslam karşıtlığının devlet eliyle desteklenerek teşvik edildiği Hıristiyan Batı ülkeleri, başörtü yasağını, Müslümanların fişlenmesini yasalarla kanunlaştırırken bazı grupların camileri yakmasına ve Müslüman mezarlıklarına saldırmasına da göz yumuyor. Cami minarelerinin yasaklandığı İsviçre, bu kez okullarda başörtü yasağı ile gündemde. Geçtiğimiz yıllarda İslam’ı yasaklayan uygulamalarıyla gündeme gelen İsviçre’de bu kez de okullarda başörtüsüne yasak getirildi. İsviçre’nin St. Gallen kantonun Au-Heerbrug kasabasının okullarında başörtüsünün yasaklanması için referanduma gidildi. Referandumdan çıkan sonuca göre okullarda artık başörtüsüyle gidilemeyecek. 500 bin Müslüman’ın yaşadığı İsviçre’de Müslümanlara karşı takınılan bu tavır, Avrupa’da yükselen İslam düşmanlığını tescilliyor.
İngiltere’de Okul Kapattılar
İngiltere’de Derby kentinde İslâmi eğitim veren bir okul, sözde “katı uygulamalar” gerekçe gösterilerek kapatılmıştı. Geçtiğimiz yıl Eylül ayında eğitim vermeye başlayan ve özerk okul statüsündeki Al-Medinah okulunun, Eğitim Standartları Çocuk Servisi ve Becerisi Ofisi’nin (Ofsted) müfettişleri tarafından yapılan inceleme sonrasında “katı uygulamalar” bahanesiyle kapatılmasına karar verilmişti. İsmini vermek istemeyen okulun eski bir çalışanı, kadın öğretmenlerin başörtüsü kullanmaya zorlandığını ileri sürmüştü.
ABD’de İslam Düşmanlığı İçin 119 Milyon Dolar
Amerika İslâm İlişkileri Konseyi (CAIR) tarafından açıklanan raporda, ABD’deki İslâm düşmanı grupların 2008-2011 yıllarında 119 milyon dolar yardım topladığı belirtilmişti. Ayrıca ABD halkının İslâm’dan korkmasını sağlayanlara yüksek maaş verildiği, Müslümanları ‘ötekileştirmek’ için toplam 78 yasa önerisinde bulunulduğu ve ülke genelinde 51 camiye saldırı düzenlendiği ifade edilmişti.
İslam Karşıtlığı 8 Yılda Yüzde 167 Arttı
ABD’de İslam karşıtlığı her geçen daha da artıyor. Washington Post-ABC News’in anketine göre 2002’de yüzde 24 olan İslam’a olumsuz bakış oranının 2006’da yüzde 46’ya çıktığını; Berkeley Üniversitesi’nin İslam düşmanlığı raporu ise 2010 yılında Amerika’daki İslam düşmanlığı algısının %64 seviyelerinde olduğunu gösteriyor. Bu anketlere göre 8 yılda İslam düşmanlığı algısında yüzde 167 artış görülüyor.
Hollanda’da Camilere Saldırdılar
Avrupa genelinde yükselişte olan ve Müslümanlarda kaygı uyandıran İslam düşmanlığının en güçlü hissedildiği ülkelerden biri de Hollanda. Ülkede son 5 yılda 117 caminin farklı şekillerde saldırıya uğradığı, bir o kadarının ise polise şikayette bulunulmadığı için kayıtlara girmediği belirtiliyor.
İspanya Polisi Müslümanları Fişledi
İspanya İçişleri Bakanlığı, geçtiğimiz yıl Ağustos sonunda emniyet teşkilatına ‘Aşırı dinci Müslüman nasıl belli olur’ başlıklı bir el kitapçığı dağıttı. Buna göre, polis bu kitapçığı sürekli yanlarında taşıyarak kitapçıktaki tariflere uyan insanları takibe aldı. Söz konusu kitapçıkta ‘aşırı dinci Müslümanlar’ın robot çizimleri yer alıyor.
Fransa’da İslam Düşmanı Saldırılar Yüzde 11,3 Arttı
Fransa Müslüman İnanç Konseyi (CFCM) içerisinde faaliyet yürüten Milli İslam Düşmanlığı Gözlem Evi, 2013 yılında İslam düşmanı saldırılarda bir önceki yıla göre yüzde 11,3 artış olduğunu açıklamıştı. 2013 yılında 40 saldırı ve 117 tehdit vakası gerçekleştiği kaydedildi.
Milli Gazete

PAYLAŞ
Etiketler