Zengin Araplar gelecek diye ormanlar katlediliyor

   İnsanoğlu kendi sonunu kendi hazırlıyor farkında mısınız? Doğanın her türlü rengini içerisinde barındıran ülkemizde yabancıların keyfi için doğa, ağaç, orman ne varsa katlediliyor ve nefsin şehvetlerine peşkeş çekiliyor.
   Bu yazımıda bahsedeceğimiz araplar, ülkemize hicret eden mazlum arap kardeşlerimiz değildir. Yanlış anlamalara müsaade etmemek için bunu önceden izah etmiş olalım.

   Ülkemize zengin şımarık, parasının hesabını bilmeyen, keyfine düşkün, cenneti dünyada arayan arapların akını var. Bunlar her odasında banyo olan 4 odalı evden aşağısına razı olmazlar, yüksek yerlerde orman içinde ve illa göl manzarası isterler.
    Ormanları sırf bu arapların zevk-ü safası için göz kırpmadan talan ediyorlar. Türkiye’nin kartpostallık güzelliklerine sahip bölgeleri bu yapılanmalar sonucunda bozuluyor, doğa yok oluyor.
   Karadeniz’de, Marmara’da ve bir çok yerde bunlar yapılıyor ve maalesef ormanlarımız hem ciğerlerimiz yok oluyor hem görsel açıdan güzelliğimiz mahvoluyor. Ve inanın bu yok oluş müthiş bir hız kazanmış durumda.
   işte biz ihvanlar.net olarak uyarıyoruz. Yerel ve genel yöneticilerimiz sırf gelir kaynağı olsun diye ormanlarımızı ve güzelliklerimizi peşkeş çekmekten vazgeçse ve bu yanlışa engel olsalar çok güzel olur.
   İş işten geçtikten sonra “eyvah” demenin bir faydası olmayacaktır.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler