Kocaelinin din düşmanı gazetesi

kocaeli-gazetesi M.Tanzer Ünal Kocaeli Gazetesi adındaki Kocaeli’de faaliyet gösteren bir gazetenin M.Tanzer Ünal (solda) adındaki yazarına cami müezzininin cübbesi, sakalı batmış. Caminin ancak avlusuna cenazeden cenazeye giden bu gibi zatlar zaten İslam şiarından, Peygamberimizin sünnetlerinden rahatsız olurlar. Bu zat da rahatsız olmuş. Gazeteden isim vererek caminin müezzinine saldırmış. Yazısında da sözde cemaatin müezzinin kılık kıyafetinden rahatsız olduğunu yazmış. Böyle giderse de cemaat camiyi terkedecekmiş… Masabaşı haber yaparak İslamî olan şeylere saldırmak kimlerin adeti hepimiz biliyoruz. Bu da aynı o kafadan bir haber. 
    İşin tuhaf tarafı bu saldırgan yazının hemen alt tarafında, daha önce yayınlanmış bir yazıya da “cevap ve düzeltme” gelmiş ve yalanlanmış.
tanzer-unal
   Böyle yalan haber yapan bir gazete KOCAELİ’ne yakışmıyor. Şayet gazete “bizim suçumuz yok” diyorsa bu yazar gazeteye hiç yakışmıyor.
     Tüm Kocaeli’lileri gazeteyi boykot etmeye çağırıyoruz. İslama ve İslamî olan şeylere tahammülü olmayan yayın organlarıyla Müslümanların işi olamaz…
wwww.ihvanalr.net

PAYLAŞ