Bebek ve Çocuk tecavüzleri arttı, Sebeplerini Araştırın

   Şimdi yine bazı din düşmanı hastalıklı insanlar “yuh size, siz bebekten mi tahrik oluyorsunuz” diyerek yazıyı ve gayesini anlamadan sağda solda yorum yapacaklar. Bunlar da anlama özürlü hastalar.

   Konumuza gelecek olursak…

   Malumunuz son yıllarda bebek ve çocuk tecavüzleri arttı.

   Küçücük çocuklara ve bebeklere tecavüz edildiğine göre toplumda “HASTALIKLI RUHLAR” var ve yazımız da bunlarla alakalı.

   Suç artışı varsa suça iten sebepler de araştırılır. Misal hırsızlık artıyorsa bunun önüne geçmek için araştırma yapılır, “ahlaki çöküntü, işsizlik, kumar borcuna batma” gibi sebepler ortaya çıkartılır ve tedbir alınmaya çalışılır.

   Bizim kültürümüzde, geçmişimizde ve toplumumuzda olmayan bu yüz kızartıcı, mide bulandırıcı tecavüz fiilleri de ortaya çıkıyorsa büyük bir problem var demektir.

   Peki, bu problem nedir? Altyapısında neler vardır?

   Öyle ya, yine haberlerde gördüğümüz üzere hırsızlık yapan şahıs “filmden etkilendiğini” söylemiyor muydu? Yine Rize’de arkadaşını bıçaklayan bir gencin Testere adlı bir film serisinin bağımlısı olduğu ortaya çıkmamış mıydı?

   Evet, her cürmü tetikleyen bir unsur var.

   Nasıl ki yengeye bile sarkıntılık edip “fuhuş-u memnu”yu telkin ediyorsa diziler, çocuk ve bebek tecavüzlerinin de arka planında görsel bir tetikleyici bulunuyor.

   Bunlardan biri de çocukların çıplak bir şekilde oynatıldığı reklam filmleridir.

 *Aşağıdaki resimlerden daha kötü olanları da vardı ancak onları koymak istemedik.

SADECE BU DA DEĞİL!

   İşte TV8 kanalının Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmasına çıkardığı minik kızlar. Hepsi de şov için çıplak bir şekilde soyunmuş vaziyette. Ve milyonların karşısında gösteri(!) yapıyorlar.

   Bu bir istismar değil mi?

   Çocukların kendi yapı ve yaşlarına yakışmayan giyim ile hasta ruhlu insanları tetikleyecek hareketler sergilemesi, buna müsaade edilmesi bir suç değil mi?

   Size soruyoruz?

   Aşağılık insan böyle bir cürme teşebbüs ediyorsa ve tetikleyen sebeplerden birisi de bu ise tedbir alınması icap etmez mi?

   Çocukların çıplak bir şekilde reklam malzemesi yapılması “çocuk istismarı” değil mi?

   Ahlaki eğitim yok, Allah korkusu yok… Tam aksine her türlü iğrenç görüntü ile TV’lerde beyinlere mesaj veriyorlar.

    Hatırlayın! Bir ara doktorlara saldırı haberlerinden geçilmiyordu. Bu saldırıların bir anda başlayıp sonra bitmesi sizce tesadüf mü? Yoksa toplum olarak maruz kalınan bir telkinin ortaya çıkışı mı?

   Hepimizin çocuğu var, kızı var! Bu iğrençlikler başımıza gelmesin istiyorsak toplum olarak her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbir almalıyız.

   Rtük ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bu konuyu gözardı etmemeli ve gerekeni yapmalıdır.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ