Mustafa İslamoğlu’nun tekfir çıkmazı

Geçtiğimiz günlerde Hasan Onat adında, Abdülaziz Bayındır ve Mustafa İslamoğlu gibi isimlerin “iyi bilirdik” dedikleri (nasıl biri olduğu belli oluyor) bir Prof öldü.

Bid’at ehli birinin ölmesi elbette arkasından Kur’an okunmasını değil yediği naneleri konuşmayı gerektiriyordu. Çünkü Kur’anda ölünün arkasından konuşulmaz diye bir şey geçmiyor.

Hadis ve sünnete sabah akşam düşmanlık kusan kesim kendilerinden biri ölüp de arkasından bid’at ehli olduğu vurgulanınca Peygamberimizin hadisine sarılma ihtiyacı hissediyor. Tabi bu ayrı bir ikiyüzlülük.

Konumuz ise Mustafa İslamoğlu’nun bir yoruma yaptığı tekfir iftirası

Ehli Sünneti “ehli cinnet ve cinayet” olarak itham edip koskoca bir topluluğa hakaret eden İ.oğlu Harun Çetinin yorumunu paylaşarak Hasan Onat’ı tekfir ettiğini iddia ediyor.

Halbuki yazıdan öyle bir şey kesinlikle anlaşılmıyor.

Bunun yanında sabah akşam Ehli Sünneti yani dünyadaki Müslüman çoğunluğu “uydurulmuş dine” mensup olmakla itham edip tekfir eden kendisi.

Bre utanmaz! diyoruz. Tekfircinin önde gideni sensin… Müslümanları senin gibi düşünmüyor diye “cehennemlik” yapan, bilet kesen sensin.

Dün “bunu da Kur’an söylüyor” dediğini bu gün yine “bunu Kur’an söylüyor” diyerek reddeden ve Kur’an’a iftira eden de sensin.

Ama öyle bir kitleye hitap ediyor ki, ne diyorsa alıp “baş üstüne” diyorlar.akıl akıl” deyip hocalarına karşı akıllarını kenara koyan bir kitle…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ