Fişçi teğmenlerin yazışmaları ortaya çıktı. Küfürlü Mesajlar

Yeni Şafak’ın ulaştığı WhatsApp yazışmalarına göre, cuntacı teğmenler, TSK içindeki sözde tarikatçıları kamuoyunun gündemine getirmek için gruplarda planlar yaptı. Bazı cuntacılar “Türkçü” savcılarla irtibata geçtiğini ifade ederken, bazıları ise 10 Kasım’da yaşanan olayı sosyal medya ve medya organlarına servis ettiğini aktarıyor. Cunta heveslilerinin umudu ise ırkçı provokatif söylemleri ile dikkat çeken, babası da darbeci olan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ oluyor. İşte cunta heveslisi teğmenlerin siyasetçilerle irtibata geçme çabaları:

BU İŞİ ÜMİT ÖZDAĞ ÇÖZER!

*A.R.I: Anlatmak

istediğim, birileri vasıtası ile bu kamuoyuna taşınmalı, o zaman belki bir sonuç alabiliriz.

*B.: Hangi ortama ne

şekilde taşıyacağım önemli, taşımak zor değil.

*A.R.I: Arkadaşlar bence bu iş kanunlarla çözülecek değil, kamuoyu oluşturmamız lazım. Bence bunu iyi yapacak, muhalefete de iletecek kişi

Erhan Kaleli’dir… (Zafer Partisi eski genel başkan danışmanı)

*M.A.: Ümit Özdağ bu işi çözer…

PSİKOLOJİK HARP BAŞLATTI

10 Kasım’dan sonra yaşanan olaylar, cuntacı teğmenlerin “irtibat” girişimleri için adım attığı düşüncesi doğuruyor. CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, 23 Kasım’da olayı soru önergesi ile TBMM gündemine taşıdı. “Bu işi çözer” denilen Ümit Özdağ ise bu güveni boşa çıkarmayıp fişlemeci teğmenleri aklamak için psikolojik savaş başlattı. “Teğmen Cuntası” haberinin ardından açıklama yapan Özdağ, her zamanki seviyesiz üslubuyla Yeni Şafak’a saldırdı. Aylar önce başlayan fişleme ve baskıyı, sadece 10 Kasım’da yaşanan “Atatürk resmi takmama” olayı gibi servis eden Özdağ, cunta heveslilerine “Göğsüne Atatürk resmi takmayı reddeden bir adam, Türk askeri olamaz. Eğer bazı genç teğmenler buna tepki göstermişse çok haklılar. Kanlarının gereğini yapmışlardır, şuurlarının gereğini yapmışlardır. Bu genç subayları uğradığı bu saldırıda yalnız bırakmayacağız” sözleriyle sahip çıktı.

Devran dönecek hepinizi asacağız

Tuzla Piyade Okulu’nda namaz kılan subayları “tarikatçı-cemaatçi” diye fişleyen, koğuşlarını basıp darp eden cunta heveslisi teğmenlerin WhatsApp yazışmalarına Yeni Şafak ulaştı. Irkçı provokatör Ümit Özdağ’ın aklamaya çalıştığı cunta heveslileri, yazışmalarda tarikat ve cemaatlere galiz küfürler ediyor.

İŞTE YAZIŞMALARDAN BAZI NOKTALAR:

Tuzla Piyade Okulu’nda namaz kılan askerleri fişleyen kemalist cunta heveslisi teğmenlerin Whatsapp yazışmaları ortaya çıktı:

– “Biz bunları açıkça tehdit ettik.”
– “İmamlar asıldığı gibi sizi de sallandıracağız dedik.”
– “Cemaatçileri Atatürk büstüne secde ettirmek bana nasip olmadan ölmeyeyim
– “Kılıçlarla keselim bunları başka çözüm kalmadı”
– “O bazı cemaatçi o… ç… bugün devletin imkanları arkanızda olabilir ama ilk fırsatta sizi yok edeceğiz.”
– “Ne kadar Atatürk düşmanı o… ç… varsa s… gitsin medresesine şeyhiniz … sizi.”
– “Ümit Özdağ bu işi çözer”
– “TSK’da ümmetçilik yapanlara sövüyoruz.”
– “Cemaatçileri Atatürk büstüne secde ettirmek bana nasip olmadan ölmeyeyim
– “O… evlatları cemaatlerinizi s… t… süreceğiz bir gün.”

PAYLAŞ

2 YORUM

  1. Avatar
    Murat YILDIRIM

    Sayın Erdoğan eğitim sistemini düzeltmezsen böyle alçaklardan sen de kurtulamazsın, vatan da kurtulamaz. Çünkü alttan yetişip geliyor. Daha anasınıfında ölmüş bir faniye secde ettiriyor alçaklar.

  2. Avatar

    20 yıl oldu ak parti geleli…hala bu kafada askeriyede yetişiyor