Ömer Keleş Hoca: Mahmud Efendi hz son mürşiddir

İbrahim Efendinin riyasetinde kurulan şurada bulunan, İsmailağa’daki müderrislik görevinden ayrılan Ömer Keleş Hocaefendi ziyaret ettiği yerlerde şahitliğini anlatıyor.

Şuan Fikri Hocanın yanında bulunan Recep Eryiğit Hoca aslında daha önce kendisine Muhmud Efendi Hazretlerinin: “benden sonra mürşid yok” dediğini naklettiğini, lakin bu şahitliğini gizlediğini aktarıyor.

Ömer Keleş Hoca, Recep Eryiğitten işittiği bu gerçeği daha sonra Mahmud Efendi Hazretlerinden bizzat işitmiş, kulaklarıyla duymuş. İnşaAllah ilerleyen süreçte kendi ifadeleri yayınlanacak.

Dolayısıyla ortaya çıkan bir çok şahit biz bir gerçeği ortaya koyuyor: Mahmud Efendi Hazretleri kendisinden sonra halife bırakmamıştır. Bu yolun son mürşidi kendisidir. Ve Hz. Mehdi’ye kadar böyle gidecektir.

Bunu inkar edenler şuan şeyhcilik oynamaktadır. Ortaya kodukları kişi sahte şeyhtir. Hiçbir salahiyeti yoktur. Tasarrufu yoktur. Etkisi yetkisi yoktur.

Merkez, şeyh olmazsa kimse gelmez, buralar boş kalır mantığı ile şeyh seçmiştir. Bizler bunun sebeplerini çok iyi biliyoruz ve Mahmud Efendi Hazretlerimizin yolunu muhafaza etmek için buradayız.

Şahitliğini gizleyenler bu ağır vebalin altından kalkamayacaktır.

PAYLAŞ

YORUM YAZIN