EFENDİ HAZRETLERİ’NİN SAĞLIĞI – HERKES ŞAŞTI KALDI

 

Mahmud Efendi Hazretlerimiz ikamet ettiği Çavuşbaşı’nda cuma namazı kılmak için geldiği camide yaşananlar herkesi şaşırttı.

Efendi Hazretlerimizin gözlerinin iyi görmediğini biliriz. Kendisi de bu konuda “gözlerimin iyi görmediğine şükrediyorum” buyurmuştur. Hatta kendisine mana âleminde “Gözlerin işlevini yitirecek Mektubatı ezberle” denildiği için mektubatı da ezberlemiştir. Ancak bu gün yaşananlar bizi adeta şok etmiştir.

Efendi Hazretlerimiz, çok sevdiği ve büyük hocalarımız Ö. Keleş Hoca efendiyi yanına çağırdı. Ancak Efendi Hazretlerimiz ve keleş Hocamız arasında çok uzun bir mesafe vardı ve gidenlerin bildiği üzere ortalık çok kalabalıktı. Adım atacak yer yoktu. Çarşaflı hanım kardeşlerimizde her hafta olduğu gibi yerlerini almıştı. Bu kalabalıkta Efendi Hazretlerimiz eliyle Ö. Keleş Hocamızı işaret buyurarak yanına çağırdı. Muhammed Hoca’da hemen Keleş hocamızı Efendi Hazretlerimizin yanına çağırdı.

Bu olay cemaat arasında “Efendi Hazretleri sağlığına kavuştu” şeklinde yorumlandı.

Efendi Hazretlerimiz yürüme çalışmaları yapıyor ve Allah’ın izniyle her geçen gün sağlığı daha iyiye gidiyor.

Allah (Celle Celaluhu) asrın müceddidi Efendi Hazretlerimize sağlıklı uzun ömürler ihsan eylesin, başımızdan ayırmasın. Amin….

www.ismailaga.info

PAYLAŞ