YENİ ŞAFAK YAZARI HİLAL KAPLAN KİLİSEDE POZ VERDİ

   Diyalog gönüllüleri, hıristiyanlığı sempatikleştirme ve “namazımı da kılarım, kiliseye de giderim” anlayışını yaygınlaştırmak için kilisede poz vermeye devam ediyor. Bunu hem de başörtülü bir bayan yapıyor. Aynı Stv kanalının dizisinde çocuğun “Müslüman olmayanlarda cennete girebilecek mi?” sorusuna “Allah yapılan iyilikleri karşılıksız bırakmaz” cevabını başörtülü kadına  verdirdikleri gibi.

   Yeni şafak gazetesinin yazarının haçın önünde ellerini birbirine kavuşturarak verdiği poz ve şekli de gayet açık bir mesaj veriyor…

   Daha öncede hükümetten Beşir Atalay Kıbrıs’ta bir kilise ziyaret etmiş, mum yakmış ve dilekte bulunmuş, Emine Erdoğan da ziyaret ettiği kilisede mum yakarak poz vermiş, Ahmet Davutoğlu da Almanya’da bir kilisede mum yakmıştı. Ayrıntılara Google’da arama yaptırarak ulaşabilirsiniz.

   Devlet yetkililerinin bu davranışını siyasi bir hamle olarak değerlendirenler var. Ancak “dinler arası diyalog” faaliyetleri ile dinleri birleştirme çabalarının olduğu şu günlerde bu hareketleri masum bir siyaset malzemesi olarak karşılamak mümkün değildir.

   Kimseyi iman yönünden tenkit etmiyoruz, bu gün oynanan dinler arası diyalog oyununa alet olunmaması gerektiğini ifade ediyoruz.

YENİ ŞAFAK

   Cübbeli Hoca’ya attığı iftiradan tazminata mahkum edilen Yeni Şafak gazetesinin PKK ile iç içe olan yazarları da habervaktim.com tarafından deşifre edilmişti.

   Piyasadan toplatılan “Polemik Değil Diyalog” adlı kitabında Yahudi ve Hıriistiyanların iman etmelerinin şart olmadığını ve Peygamberimizin de bunu emretmediğini söyleyen Hayrettin Karaman’ın da içinde bulunduğu gazeteden bakalım daha neler çıkacak…

Zaten gazetenin sahibi olan şirketin adı herşeyi açıklıyor “Diyalog Gazetecilik A.Ş”

NAMAZIMI DA KILDIM, KİLİSEYE DE GİTTİM
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=7izPrBsBoVU]

BAŞI ÖRTÜLÜ KADINA SÖYLETİLEN SÖZ
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=e3rJ8SjEyBc]

PAYLAŞ