Zaman gurubundan bu saatten sonra herşeyi bekleyin!

   Saman. Medya Gurubu gözü dönmüş bir şekilde saldırıya geçmiş durumda. Sırf hedeflerini gerçekleştirebilmek için yalan haberden kaçınmıyorlar. Peygamberimizin hadislerinden bildirildiği üzere münafıkların en büyük alametlerinden olan yalan, şu sıralar bu medya gurubunun şiarı olmuş durumda.

   Zaman gazetesi, “Karaman tutuklandı” içerikli haberi internet sitesinde manşetten vermişti. Habertürk canlı yayınına bağlanan TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman görevinin başında olduğunu, çıkan haberlerin asparagas olduğunu açıkladı.

DERSHANE UNUTULDU!

   Mehmet Şevket Eygi’nin ne kadar haklı olduğu ortaya çıkıyor. Dershaneler üzerinden başlatılan ayaklanma, hükümeti devirmeye yönelik bir kara propagandaya dönüştü ve asıl amacın da bu olduğu meydana çıktı.

   Şu saatten sonra bu medya gurubundan herşey beklenir. Sizler o medyayı takip etmiyorsunuz ama yine de her gördüğünüz habere itibar etmeyin.

   Biz ergenekoncu medyayı bu konuda eleştiriyorduk, bunlar daha beter çıktı….

KENDİ İŞ ADAMLARINA VERİLMEYEN İHALELER

   Yine şu saatten sonra bir çok ihalenin usulsüz olduğuna dair haberler yapacaklar ve savcıları harekete geçireceklerdir. Bu ihalelerin çoğunu araştırdığınız zaman kendi iş adamlarının da aynı ihalelerde olduğunu ancak kazanamadıklarını görürsünüz…

   Bizden bir ipucu. Gerisi medyanın işi…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler