Habertürk kanalı Okan Bayülgen'le inkar bedava

   Bildiğiniz gibi Türkiye’de İsa Aleyhisselam’ın nuzulü ve Mehdi Aleyhisselam’ın gelmesi “tartıştırılan” bir mevzu. Yani İslam aleminde aslında böyle bir tartışma yok. Büyük İslam alimleri arasında da böyle bir tartışma yok. Sonradan türemiş “hadis inkarcısı” harici akımların başlattıkları bir tartışma.
HERKES DİN PROGRAMI YAPIYOR
   Türkiye’de Tv kanallarında sunucu olan herkes nedense din konusunda da bir program yapması veya programında dini bir konuyu (inkar için) ele alması icap ediyor. Misal kahkaha ile ünlenen bir bayandan tutun, bedenini sergilemeyi kazanç kapısı haline getiren şarkıcılara kadar herkes yaptığı programlarda dini bir meseleyi ele alıyor. Bunlara Habertürk kanalında program yapan Okan Bayülgen adlı meddah da katılmış. 
   Daha önce deşifre ettiğimiz Caner Taslaman gibi inkarcıları çağırdığı programda bu hususu ele almışlar. Baktığımız zaman bu meselenin “inkar yönünden” ele alındığını görüyoruz.
   Milletimiz de maalesef akaid konularında zayıf olduğu için bunlara kanabiliyor. Müslümanlar bırakın İsa aleyhisselam’ın nuzulünü Kuran’ın nasıl nazil olduğunu dahi bilmiyor. Böylelikle televizyona çıkan inkarcıların eline kolaylıkla düşebiliyor…
   Özellikle bu iki konunun neden ele alındığını ve amaçlarını ileride ayrıntılı bir şekilde izah edeceğiz. Bunların dolaylı yoldan nasıl “siyonizme” hizmet ettiğini deşifre edeceğiz. O zaman çok daha iyi anlayacaksınız…
www.ihvanlar.net
İSA ALEYHİSSELAM’IN NÜZULÜ HAKKINDAKİ DELİLLERE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

PAYLAŞ
Etiketler