Ehli Sünnet müdafaası için video çalışması

   Tecrübelerimiz ve araştırmalarımız neticesinde görüyoruz ki, bir video 10 yazıya eş değer oluyor. Videolar yazılardan daha dikkat çekici ve ikna edici olabiliyor.
   İnsanların beyinleri artık televizyon izleye izleye tembelleştiği için video izlemek okumaktan daha kolay geliyor. Hatta bir çok yazıyı önemli olsa dahi sonuna kadar okuyan az oluyor.
   Bu sebeple biz de videolara önem vermeyi düşünüyoruz.
   Ehli Sünnet meseleleri hakkında bilgilendirici, bid’at ehlinin sapık görüşlerini deşifre edip reddedici, detaylandırılmış, görselerle desteklenmiş, seslendirilmiş profesyonelliğe yakın HD kalitede videolar yapmamızın çok elzem olduğu kanaatindeyiz.
   Bunun için de öncelikle iyi bir bilgisayar ve lisanslı programlar gerekiyor. İşin maddi boyutunun bir kısmı reklamdan elde ettiğimiz gelirle karşılanacak Elhamdülillah. Bu konuda maddi destek olmak isteyen arkadaşlarımız BURADAN destek olabilirler.
   Şayet başarabilirsek çok güzel hizmetler üreteceğiz inşaAllah.
   Mesela bidat ehlinin dalalet içeren bir videosuna biz normalde yazı ekliyoruz ve paylaşıyoruz. Bunu daha kaliteli, hareketli ve detaylı bir şekilde, adeta haber tadında yapsak etki daha fazla olacaktır.
   Gayret bizden, muvaffakiyet Allah’tan diyoruz…
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler