Yazık bu Teşvikiye imamına :)

   Bildiğiniz gibi kemalist tayfanın büyük başları tek tek ebedi azaplarına kavuşuyor. Bir Müslüman ölünce salyalarını akıta akıta arkasından iftira eden bu tayfanın sosyal trolleri kendilerinden bir gavur ölünce “siz ne biçim Müslümansınız ölünün arkasından konuşulur mu” diye ciyaklıyor.
   “azılı İslam düşmanı” olan “Ebu Leheb” Kur’an-ı Kerim’de müstakil bir sure ile anlatılmak suretiyle en azından her hatimde anılıyor. Yani bir Müslüman Kur’an-ı Kerimin “Tebbet” suresini her okuduğu zaman bir İslam düşmanın akıbetini tekrarlıyor.
   Yani İslam’a ve Müslümanlara, İslami değerlere kinin gizlemeden kusan ve elinden geldiği kadar aleyhte çalışan “din düşmanlarının” arkalarından onların ibretlik halini konuşmakta bir beis yoktur.
   Bir Müslümanın ise öldükten sonra arkasından konuşulmaz, günahları ortaya dökülmez. Bu kural Müslümanlar için geçerlidir.
   Kimse hayatı boyunca dinsizliğini açıkça ilan eden, ifadeleriyle ve ameliyle İslam’a ve Müslümanlara kin kusan kişinin arkasından “rahmet okumaya” kalkmasın. Hele hele kalkıp da cenazesini camiye getirmesin.
   Her zaman söylüyoruz yahu adam yaşarken düşmandı ölünce neden getiriyorsunuz camiye? En çok sevdiği putun önüne koyun, onuncu yıl marşıyla götürüp indirin kuyuya.
   Yazık bu Teşvikiye caminin imamına. Adamın ömrü gavur cenazesi kılmakla geçiyor.
   Teşvikiyeden kaldırıyorlar, zincirli kuyuya indiriyorlar…
KİMSENİN SONUNUN BÖYLE OLMASINI İSTEMEYİZ
   Biz kimsenin ateşlerde yanmasını istemeyiz hatta hidayeti için de dua ederiz ancak adam hayattayken İslam’a ve İslami değerlere en azından saygılı olmuyor, içindeki kini her fırsatta kusuyor.
   Bu kişiye de kalkıp rahmet dileyemeyiz.
   Tebbet Suresinde Ebu Leheb için “elleri kurusun” deniliyorsa o kafirler için biz de “azabını bulsun” diyoruz. Çünkü hesap var, kitap var. Sen inanmıyorsan zaten telaş yapma (!) Biz inanıyoruz. Allah için kızıyoruz.
   Ve dünyada kalan türünün son örneklerine de çağrı da bulunuyoruz; bu milletin milli ve manevi değerleri ile alay ederseniz, kininizi kusarsanız arkanızdan hayırla yad edilmediğiniz gibi çukura atılan bir köpeğin leşinden farksız olarak beraber olduğunuz kişiler tarafından da unutulup gideceksiniz.
   www.ihvanlar.net

PAYLAŞ
Etiketler