Fatih Tezcan Gazeteci kimliği altında ne amaçlıyor?

   Gazetecilik ayağına fırsat bulduğu anda Ehli Sünnete ve bu yolda hizmet eden alimlere dil uzatan Fatih Tezcan’ın, Resulüllah ve ashabından bize ulaşan İslam dinine aykırı olarak uydurulan dini savunduğu twitleri ortalıklarda geziyor.

   Söylemlerine bakınca kimlerle paralellik taşıdığını zaten hemen anlayacaksınız. Bu sebeple zihin yapısını ve nereden aydınlandığını(!) anlamak zor değil.
   Bildiğinizi gibi nice gazeteciler bu topraklarda “gazeteci” kimliği altında casusluk faaliyeti yapmıştır. Esasında İslam dünyasında farklı oluşumlara kalıp hazırlayan insanların sonunda İngiltere adına çalışan bir ajan olduğu ortaya çıkmıştır. Vehhabilik örneğinde görüldüğü gibi.
   Bu sebeple dikkatli olun.
   “muhalefete iyi vuruyor” “Reisi destekliyor” diye particilik adına sahip çıktığınız, takip ettiğiniz, desteklediğiniz, yola çıktığınız kişiler sizi “Resulüllah ve ashabının yolundan” çıkartmasın.
   Zihninizin bulanması bile (şayet ilmi alt yapınız yoksa) onlar için büyük bir başarı olacağından “bu gün ne diyor acaba” diye bakmanızı bile tavsiye etmiyoruz.
www.ihvanlar.net

PAYLAŞ