Kemalistler virüsün aşısını buldu desek inanır mısınız?

   Bu ülkede her çeşit olayda ve her türlü durumda İslami değerlere, Müslümanlara ve özellikle şeyh/tarikat bağlamında cemaatlere saldırmayı yaşama sebebi olarak gören azgın bir azınlık var.

   Bir deprem olunca, bir virüs bulaşınca… Amerika’da Avrupa’da ve Türkiye’de insanlık ortak dertlerine odaklandığında… Bunların derdi yine şeyhlerdir, hocalardır, imamlardır.

   Bir tane zerzevatçı şöyle demiş: “Coronavirüse karşı aşıyı bulsa bulsa Tillo Evliyaları bulur”

   Kemalist düzen dini ve fenni ilimleri ayırmasaydı emin ol ilk olarak aşıyı o evliyalar bulurdu. Fen ilimlerini İslami ilimlerden ayırıp, İslami ilimleri okuyanları dışlayınca sistem, alimler de sadece İslami ilimlerde ihtisas sahibi olabildi. İki ilim bir arada okunduğu zaman Akşemseddin Hazretleri gibi bir yandan bedeni marazlara şifa bulan diğer yandan kalbî hastalıklara derman olan çağın akla gelen tabibi olunabilirdi elbette. O imkanı elimizden aldılar…

   Saldırmalarına saldırıyorlar da dönüp aynaya neden hiç bakmıyorlar?

   Kendilerinin ürettiği, ortaya koyduğu hiç bir şey yok. Aslında haklarını yemeyelim iyi yalan üretiyorlar. Bu konuda üstlerine yoktur. Mahkeme kararlarıyla da tescilli ürettikleri orjinal yalanlar hiçbir dönemde eşine rastlanmayacak türden.

   Bunların zihniyeti bırakın üretmeyi üretene de karşıdır. Batıyı asla geçemeyecekleri ezikliği ile kendilerini batıya bağımlı addederler. T. C. tarihinde ilk defa yerli motor, yerli araba yapan ve ağır sanayi hamlesi başlatan Erbakan Hocamızla da bunlar dalga geçip alay etmediler mi, ilk fırsatta da indirmediler mi?

  Aynı zihniyetin yaşayan fosillerinin günümüzde de masa başında kurgulayıp “haber” diye yutturdukları tezvirattan başka ürettikleri bir şey yok. Batıyı hayran bırakacak, tarihe altın harfle yazılacak, bir çığır açan hiç bir buluşları yok. Bütün sistem bunlardan yana olmasına, 90 küsur yıldır bunların eğitim sistemi geçerli olmasına rağmen… Çağdaş olmak soyunmak, ilerlemek daha büyük büst yapmak demek…

   Şimdi Kemalistler virüsün aşısını buldu desek kendileri bile inanmaz.

(Şu zihniyetin evin yolunu bulması bile büyük başarı)

   Bu zihniyete çağrımız şöyle: Cesaretiniz varsa “Alevi dedeleri bulsun aşıyı, ne iş yapar bu dedeler” deyin de görelim sizi… Şeyhlere, alimlere ve imamlara karşı oynayan cesur kalemlerinizi şu 9 kelimeyi yazmak için de oynatın da görelim samimiyetinizi… 

   Yapamazsınız değil mi? Popüler tabirle “sıkar”…

   O halde düşün artık şu Müslüman ahalinin yakasından. Çekin o kirli ellerinizi ve dillerinizi hak ehlinin üzerinden. Milleti ötekileştirip, hır çıkarmayın.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ