Bakan Fahreddin Koca aşı oldu ama şüpheler gitmedi

Aşı gündemiyle toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrası Bakan Koca açıklama yaptı. Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından ilk CoronaVac aşısı, Ankara Şehir Hastanesi’nde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya uygulandı. Bakan Koca, “Herkesin mutlaka aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum. Eski hayatımıza dönmek için aşıyı mutlaka yaptırmamız gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

ÇİN’İN KULLANMADIĞI AŞILARI KULLANIYORUZ

Ne gariptir ki, salgın Çin’de başladığı halde Çin aşısız bir şekilde salgını atlattı. Daha sonra yayılan korku sebebiyle Çin’lilerin çok az bir kısmı aşıya koştu. Bu sayı 1 milyon olarak ifade ediliyor. 1Milyar 404 Milyonluk nüfusta sadece 1 milyonun aşı yaptırmasının bir haber değeri de yok zaten.

AŞILARIN KESİN SONUCU YOK

İçeriği halka açıklanmayan bu aşılar şimdi devlet erkanı eliyle bizlere zorlanıyor. Daha önce “isteyen olacak” denilen aşılar için şimdi olmayanların bir çok sosyal haktan mahrum bırakılacağı öne sürülüyor.

Peki aşılar ne derece etkili?

Kimse kesin bir sonuç vereceğini söyleyemiyor, aşı olanın bir daha yakalanmayacağını kimse savunamıyor.

Dolayısıyla!

Sizler kesin sonuç vermeyen, koruyuculuğu ispatlanamayan, yan etkileri henüz bilinmeyen ve en önemlisi içinde ne olduğu belli olmayan bir sıvının vücudunuza girmesini ister misiniz?

Ülkemizde yıllar önce Koç’un sponsor olduğu ve okullarda uygulanan, sonradan sebebinin nüfus kontrolü olduğu anlaşılan ve kısırlık yapan aşıları ne çabuk unuttuk!

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ