Amerika başkanı Ermeni soykırımı dedi Türkiye kenetlendi cevap verdi

Amerika başkanı Joe Biden Türklerin Ermenilere soykırım yaptığını kabul ettiğini söyledi. İçimizdeki hainler hariç tüm Türkiye kenetlenerek cevap verdi.

Arşivlerimiz açık gel birlikte araştıralım çağrısı yapılan Amerika’ya öldürülen 70 milyon Kızıldereli hatırlatıldı.

YUSUF KAPLAN:
Joe Biden ABD’nin “Ermeni soykırımı”nı tanıdığını açıkladı. * Soykırımcı sizsiniz! * Amerika kıtasındaki medeniyetlerin kökünü kazıyanlar, Afrika’dan zencileri zincire vurup Amerika’ya köle olarak getirenler, dünyayı kan gölüne çevirenler biz değiliz, sizsiniz! #1915ArmenianLies

AHMET ŞİMŞİRGİL:
ermeni tetikçisi Joe Biden, soykırım ifadesini kullanmış. Soykırım için kendi tarihine ve uygulamalarına baksın! Farkı görür utanır! Tabi ar ve utanma varsa… Tarih, gerçekleri her zaman yüzlerine şamar gibi vuracaktır.

SÜLEYMAN SOYLU:
ABD tarih bilmez. Çünkü tarihi yoktur. O nedenle başkanına söyletilen sözün de kıymet-i harbiyesi yoktur. #1915Olayları

MTTB
Soykırım Arayanlar Tarihine Baksın! Suriye, Irak, Afganistan ve onlarca Müslüman coğrafyasında yıllardır maddi ve manevi soykırımın öncülüğünü yapan ABD ve başkanını kendi tarihlerine bakmaya davet ediyor ve açıklamalarını kabul etmiyoruz. #1915Olayları #1915ArmenianLies

Bir çok tepki gelirken içimizdeki kürt kimliğine bürünen Ermenilerden olduğu tahmin edilen HDP Ermenilee sahip çıktı. Cübbeli Hoca da tepkisini onlar üzerinden gösterdi:

Allâh-u Teâlâ’nın, meleklerin ve bütün insanların lâneti ermeni soykırım yalanını dillendiren aslında kendileri kız çocuklarını kaçırıp tecâvüz eden bebek kâtilleri Hdp ve yandaşlarının üzerine olsun. Âgâh olun! Allâh’ın lâneti o yalancıların üzerinedir. (Hûd Sûresi 18)

PAYLAŞ