Sezen Aksu adındaki şarkıcıdan hz. Adem ile Havva’ya hakaret

Sezen Aksu’nun çıkarmış olduğu “Şahane Bir Şey Yaşamak” adlı şarkısının sözleri şöyle:

“Binmişiz bir alâmate
Gidiyoruz kıyamete
Selam söyleyin o cahil
Havva ile Adem’e”

Nedendir bilinmez birileri devamlı surette mukaddesatımıza hakaret edip sinir uçlarımızla oynuyor. Ve devletin resmi kanadından bu yönde bir adım yok maalesef. Halk olarak tepki veriyoruz o kadar.

işte sosyal medyada verilen tepkiler:

“Hz. Adem’e ve Hz. Havva’ya yapılan hakaret, bugün yapılan sıradan bir maç kadar gündem olmadı bu müslüman! ülkede. Bize de bin kere yazıklar olsun.”

“Dudaklarını büyültene kadar beynini büyültseydi #SezenAksuHaddiniBil”

“hz.Adem ile hz.Havva’ya Hakaret ederek Şarkısında Selam Söyleyin O Cahile diyen Sezen aksu’nun Halen Şarkılarını dinliyorsan Ey müslüman imanını Sorgula”

“#sezenaksuhaddinibil diyeceğim de, had bilmek, “sanatçı olma terbiyesi almış” kişilere mahsus. Bir sen, bir de Leman Sam, yaşlandıkça ve ölüm korkusuyla iyicene zıvanadan çıkıp, zırvalıyorsunuz.”

“Bakara Suresi 31-33. Ayetler! Hz. Adem (as) cahil değil zira ona herşeyi Allahü teala öğretti! Asıl cahil Hz. Ademe (as) cahil diyenlerdir!!..”

“Sahi biz ne ara bu hale geldik ki; bu sanatçı bozuntuları değerlerimize hakaret ederken en küçük korku, tedirginlik duymuyor? Milyonlarca Müslüman kullanmıyor mu bu uygulamayı? Bu tagın tepki tweetleriyle yıkılması gerekmiyor mu şu an! #sezenaksuhaddinibil”

“Hz.Adem ve Hz.Havva annemize dil uzatacak kadar icinizde nasil bir kin varmış Biz sizlerin duygu yüklü şarkılarınızla büyüdük Kimi zaman hüzünlendik,kimi zaman güldük Sizlere duyduğumuz o masum temiz duygulari pis zihniyetinizle kirlettiniz Yazık!”

PAYLAŞ