Serdar Tuncer meğer neymiş!

MyMecra adındaki kanaldan Youtube üzerinden insanlara ulaşan Serdar Tuncer kanalına çıkardığı bir kadının küfür gerektiren sözleri sonrası kendisini ve zihniyetini açık etti.

Kadın erkek karşılıklı program yapılması ayrı bir günah… Mesele ise bir kadının hadis inkarı vs içerikli sözleri.

Bu kadını kanalına çıkartarak meşhur eden ve insanların rağbet etmesine vesile olan Serdar Tuncer Cübbeli Ahmet Hoca tarafından uyarılınca içindeki birikmiş nefreti kustu.

Cübbeli Hocanın reddiyelerini “bir ben kalmıştım” diye küçümseyen Serdar Tuncer küfür sözleri söyleyen kadını tekrar çıkartıp kendisini savunmasını ve suçu örtpas etmesini sağladı.

Cübbeli Hocaya ise şöyle cevap verdi:

Akşam video çektin sustuk. Allah’a havale ettik. Bu gün kesip biçip orada burada paylaşmanın ne alemi var? Âlim(!)in kardeşlerine hakaret etmekten, müslümanı müslümana düşman etmekten başka bir işi olması gerekmez mi?

Yapılan reddiyeyi Allaha havale etmişler! Ve alim yazarken de ünlem işareti koyarak ilmine olan saygısızlığını ifade ediyor. Yapılan ikazı hakaret ve müslümanı müslümana düşman etmek olarak gören Serdar Tuncer, Cübbeli Hocanın hep böyle bir şey yaptığını “başka bir işi olması gerekmez mi” diyerek kendince ifade ediyor.

Yani ilmine saygısı olmadığı, tanımadığı gibi bir de bir alim vasfıyla yaptığı reddiyeleri küçümseyerek Müslümanı Müslümana düşman etmek olarak görüyormuş meğer!

ŞÖHRET BİTİRDİ

Kendi cemaatinin de ikaz ettiği ama dinlemediği ifade edilen Serdar Tuncer’in bu hale şöhret zehirlenmesiyle geldiği görülüyor.

Rabbimiz hatalarından tövbeler nasip etsin ancak insanların sapıklığa meyletmesine sebep olma vebalinin telafisi açıktan tövbe etmektir.

ihvanlar.net

PAYLAŞ