Bill Gates yapay gıda projesi için kıtlık senaryosu

İleriye yönelik yapay ve tablet gıda(!)lara yönelik çalışmalar son hız devam ediyor. İnsanları yapay ete, tablet gıdaya yani alınan ufak bir ilaçla yiyecekten alınan vitaminleri ve tokluk hissini veren şeyleri insanlara dayatmak için ellerinden geleni yapacaklar.

Bu projenin benimsenmesi ve kabul görmesi için insanlara öncelikle korku pompalanması gerekiyor ki kıtlık korkusunu bunlardan birisidir. İkincisi hayvancılığın bitirilmesidir. Üçüncüsü ise iklim değişikliği yaygarasıdır. Bunun için masum hayvanları doğaya zarar vermekle suçlamaktan bile çekinmezler. Derinlemesine analizle daha bir çok şey sayılabilir.

Siyonizm’in para kasası ve proje adamlarından Bill Gates bir konuşmasında bunu itiraf ediyor:

Technology Review dergisine konuşan Bill Gates, kitabı “İklim Felaketi Nasıl Önlenir?”den bahsetti. Gates, zengin ülkelerin “yüzde 100 sentetik ete geçerek” iklim kriziyle mücadele için faydalı(!) bir adım atabileceğini söyledi.

Gates, “Tat değişimine alışabilirsiniz hatta tadının zamanla daha güzel geldiği söyleniyor” dedi.

Gates, “İnsanların davranışlarını değiştirerek ya da düzenlemeyi kullanarak talebi değiştirebilirsiniz, orta gelirli ve daha üstü ülkeler için mümkün olduğunu düşünüyorum” dedi.

HAZIR OLUN!

Pandemi süreciyle bir çok planı hayata geçirip bazı şeyleri denedikleri gibi bu planları için de şeytani oyunlar devreye sokabilirler. Dikkatli olalım ve önümüze her atılan yemi yutmayalım.

DOĞAL VE HELALE YÖNELİN

Bu şeytani tuzaklardan kurtulmak için daha çok doğala yönelmeli ve mümkün olduğu kadar kendi gıdamızı kendimiz yapmalıyız.

Kendimizi, ailemizi ve neslimizi ancak böyle korumamız mümkündür.

Teslim olmayacağız…

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ