İmam Hatiplere sapık diyen zihniyetle Tarikatlara saldıranlar aynı

Gülşen adındaki gayri ahlaki giyinişinden başka bir mahareti olmayan şahıs İmam hatiplilere sapık dedi. Sosyal medyada yoğun tepki görerek soruşturma başlatıldı ve tutuklandı.

Bu azgın azınlık her fırsatta din ile alakalı olan kurum, okul, yer farketmeksizin saldırıyor. İçlerindeki nefreti kusuyor.

Şöyle bir ayrıntı var: İmam Hatip devlete bağlı okullardır. Devletin ve Milli Eğitim Bakanlığının kontrolündedir. Cemaatler, tarikatlar ise devletin kurumlarından bağımsız çalışır.

İşte bu noktadan bakılınca tarikatlara ve cemaatlere saldıran zihniyetin devlete bağlı İmam Hatibe de saldırıyor olması bize şunu gösteriyor ki bunların düşmanlığı İSLAM’A dır. İslam’a düşmandırlar ve aslında açıkça İslam diyemediklerinden İslami olan ne varsa ona kin kusmaktadırlar.

İKTİDAR DA SAVUNMADA ACİZ KALMAMALI

Onlar İslami olan herşeye saldırıyorlar hatta hükumete bile Müslüman oldukları için kin güdüyorlar. Buna mukabil iktidarın İslamı aynı derecede savunduğunu göremiyoruz. Hala daha mozaik parti imajı sergilemeye çalışıyorlar.

Hatta içlerinde kalbi gavurlardan olanlar var.

Müslümanlar bir dava şuuruna sahip olmaz ise, partiyi bir araç olarak kullanmazlarsa Allah katında hesabı ağır olur. Çünkü iktidar olmanın bir mesuliyeti vardır.

www.ihvanlar.net

PAYLAŞ